Underkläder i Stockholm, här hittar du de bästa butikerna

Varje dag finns de med oss. Tätt intill huden, under lager av kläder. De lyfter, håller på plats, framhäver, håller tillbaka, tillfredsställer och tilltalar. Oavsett form eller figur så gör de underverk. Älskade underkläder. För att göra det enklare för er guidar vi här till butikerna för Stockholms bästa underkläder.

 

Samiras underkläder

Brett sortiment och hjälpsam personal

Vare sig du föredrar att titta runt själv eller vill ha personalens tips så blir besöket till belåtenhet. Här finns storlekar, modeller och stil som faller de flesta i smaken.

Details

Proffs på både underkläder och badkläder

Är du trött på provrum med alldeles för skarp belysning och BH-modeller som aldrig passar? I så fall kan du känna dig lugn i Details butik. Sortimentet är brett, och den proffsiga personalen ger behövliga tips gällande både underkläder och badkläder. Här finns helt enkelt något för alla kvinnor.

  • Adress:

Katarina Nyman Lingerie

Fantastiska underkläder med unika detaljer

På Katarina Nymans showroom på Kungsholmen visar hon upp sina vackra underkläder som hon designar själv. En kombination av sköna och exklusiva material, enkla att använda och de söta detaljerna gör hennes underkläder till ett måste.

Underverket Hammarby Sjöstad

Generöst utbud för alla

Som kund får du råd i ditt letande, vare sig det handlar om storlek eller stil. När du fått upp ett spår kan du frossa i ett stort utbud av välkända som mindre kända varumärken. Tjejavdelningen är störst, men här finns också underkläder för män.

Björn Borg

Klassiker åter i rampljuset

Det klassiska märket fortsätter att nyproducera och hålla sig rätt i tiden. För några år sedan fick märket en rejäl boost inom underklädesförsäljningen. Idag står förmodligen ett par Björn Borg kalsonger på var och varannan ung killes önskelista.

Björn Borg Skrapan
Björn Borg Sergelgatan
Västermalmsgallerian
Sturegallerian
Gallerian

NK

Traditionellt med stort utbud

Ett generöst utbud av varumärken gör att det är lätt att hitta något för både den yngre och äldre generationen underklädesshoppare, kvinnliga som manliga. Här säljs klassiska märken som Calvin Klein, Armani, Dolce & Gabbana och Hanky Panky.