Underkläder i Stockholm, här hittar du de bästa butikerna

Varje dag finns de med oss. Tätt intill huden, under lager av kläder. De lyfter, håller på plats, framhäver, håller tillbaka, tillfredsställer och tilltalar. Oavsett form eller figur så gör de underverk. Älskade underkläder. För att göra det enklare för er guidar vi här till butikerna för Stockholms bästa underkläder.

Se även:
- Multibrandbutiker: Multibrandbutiker för kvinnor i Stockholm
- Lyxiga butiker: Lyxigaste modebutikerna i Stockholm
- Vintage: Här hittar du Stockholms bästa vintage

Samiras underkläder: Brett sortiment och hjälpsam personal
Vare sig du föredrar att titta runt själv eller vill ha personalens tips så blir besöket till belåtenhet. Här finns storlekar, modeller och stil som faller de flesta i smaken.
Mer information: Samiras underkläder, Götgatan 46, Södermalm.

Details: Proffs på både underkläder och badkläder
Är du trött på provrum med alldeles för skarp belysning och BH-modeller som aldrig passar? I så fall kan du känna dig lugn i Details butik. Sortimentet är brett, och den proffsiga personalen ger behövliga tips gällande både underkläder och badkläder. Här finns helt enkelt något för alla kvinnor.
Mer information: Details, Götgatan 62, Södermalm

Katarina Nyman: Fantastiska underkläder med unika detaljer
På Katarina Nymans showroom på Kungsholmen visar hon upp sina vackra underkläder som hon designar själv. En kombination av sköna och exklusiva material, enkla att använda och de söta detaljerna gör hennes underkläder till ett måste.
Mer information: Katarina Nyman, Hantverkargatan 47, Stockholm

Underverket: Generöst utbud för alla
Som kund får du råd i ditt letande, vare sig det handlar om storlek eller stil. När du fått upp ett spår kan du frossa i ett stort utbud av välkända som mindre kända varumärken. Tjejavdelningen är störst, men här finns också underkläder för män.
Mer information: Underverket, Rörstrandsgatan 26, Vasastan.

Björn Borg: Klassiker åter i rampljuset
Det klassiska märket fortsätter att nyproducera och hålla sig rätt i tiden. För några år sedan fick märket en rejäl boost inom underklädesförsäljningen. Idag står förmodligen ett par Björn Borg kalsonger på var och varannan ung killes önskelista.
Mer information: Björn Borg SkrapanBjörn Borg Sergelgatan samt i Västermalmsgallerian, Sturegallerian, Gallerian och Hornstullsgallerian.

Nordiska Kompaniet (NK): Traditionellt med stort utbud
Ett generöst utbud av varumärken gör att det är lätt att hitta något för både den yngre och äldre generationen underklädesshoppare, kvinnliga som manliga. Här säljs klassiska märken som Calvin Klein, Armani, Dolce & Gabbana och Hanky Panky.
Mer information: Nordiska Kompaniet (NK) - underkläder, Hamngatan 18-20, City.

Andra guider du kanske är intresserad av
- Skobutiker: Guiden till Stockholms bästa skobutiker
- Kostymbutiker: Kostymer i Stockholm - här hittar du de bästa butikerna
- Smyckesbutiker: Stockholms bästa smyckesbutiker
- Underkläder: Underkläder i Stockholm, här hittar du de bästa butikerna
- Lifestylebutiker: Lifestylebutiker i Stockholm du inte får missa

Om guiden till underklädesbutiker i Stockholm
Guiden till underkläder i Stockholm uppdateras löpande. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet någon riktigt bra underklädesbutiker i Stockholm som inte får missas (och som vi har missat). Det går också bra att maila oss på hello@thatsup.se. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden.

Visa på karta