Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sats Hötorget

3,3
3 recensioner
Sats Hötorget

Sats Hötorget är ett lite extra populärt Sats. Kankse på grund av att de öppnar tidigast på morgonen av alla Sats-center. Redan klockan 05.00 på vardagar! Det kan annars vara de många sköna dansklasserna eller att här finns en av Sats finaste cykelsalar. Hur som helst så är det en utomordentlig träningsanläggning.

Grunden för Sats las i Norge kring 1995. Sedan dess har verksamheten vuxit till att bli Nordens ledande träningsföretag med 116 helägda center och ytterligare ett 40-tal frenchisebaserade. Närmare 60 Sats-center finns i Sverige. Träningen som Sats erbjuder är den bredaste man kan hitta på marknaden, både inom grupp- och styrketräning.

Användarbilder på Sats Hötorget

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 dec 2018

Stökig planlösning och blir enkelt trångt. Kör inga pass men det mesta finns för diverse allround-träning. Omklädningsrummen är inte så fräscha som det kan vara på andra Sats. Mest bra för centrala läget om man jobbar i närheten

10 nov 2018

Ett bra gym med många lokaler för pass. Ett rum för hot yoga vilket är nice. Dom har byggt om ett tag men nu börjar det arta sig. Bra yta för fria vikter och bra utrustat med redskap, många löpband och crosstrainers. Gillar man deras build and burn program,... Visa hela »

1 mar 2015

Märkligt gym som verkligen inte är nybörjarvänligt.

Enda anledningen till att jag besöker det här gymmet är för kvartalsutbildningarna i de olika Les Mills-koncept jag leder. Jag inspireras inte av den här miljön.

Från sekunde... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.