Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Träningspuls

0,0
0 recensioner
Träningspuls

Mitt i city intill Cityterminalen huserar detta gym som även erbjuder gruppträning och personlig träning. Här går det även att få hälsotester, massage, kiropraktik, naprapati, akupunktur och stötvågsbehandling. Träningspuls ligger inne i World Trade Center, och hit hittar många som jobbar i området under veckorna.

På Träningspuls erbjuds ett helhetskoncept inom hälsa. Hit kan du komma för att träna i gymmet, delta i gruppträning eller få råd och hjälp av en personlig tränare. Det finns även hälsotester, hälsocoachning samt behandlingar för dig som har besvär eller vill förebygga problem. Här kan du boka massage, tid med naprapat eller kiropraktor, prova på stötvågsbehandling, zonterapi eller laserterapi.

Alla som arbetar på Träningspuls är specialiserade inom sina områden, oavsett om det är träning, coachning eller behandlingar. Ambitionen är att erbjuda tjänster som gör att man mår bra både fysiskt och mentalt, och att utifrån kundernas egna önskemål och förutsättningar sätta upp anpassade riktlinjer.

Gymmet har öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till kväll, och både träningspass och behandlingar kan bokas via hemsidan eller på telefon.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Träningspuls!

Användarbilder på Träningspuls

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild