Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Blue Hotel

5,0 • 1 recension
Blue Hotel

Blue Hotel är ett modernt hotell längst ut på Lidingö, men endast "20 minuter från Stureplan". I tegelbyggnaden som ritades i slutet av 60-talet hittar du ytor för konferens, fest och spa-upplevelser under ett och samma tak.

Om man åker längst ut på Lidingö når man Elfviks Udde och Blue Hotel, med skärgården runt knuten och utsikt över Stockholms inlopp. Hotellet stod klart 1969 och byggdes ursprungligen som kursgård. Huvudbyggnaden i varmrött tegel och plåt skapades för att harmonisera med den omgivande naturen. Än idag lockar hotellet konferensgäster med sina 63 hotellrum, generösa lokaler och avkopplande utsikt över hav och natur.

Här finns även en hälsomedveten restaurang som serverar mycket fisk och skaldjur, bland annat som en stor buffé med latinamerikanska influenser, och man satsar även på närproducerat och ekologiskt. Rätterna grundar sig i en svenskt mattradition men får spännande inslag av internationella smaker. Dessutom rymmer hotellet en bar och lounge, samt café och en välsorterad vinkällare. Den sista förser restauranggäster med passande vin till maten, men går också bra att besöka för en provning av till exempel vin, ost eller choklad.

Den som är ute efter en avkopplande hotellupplevelse hittar även hotellets prisbelönta spa som en del av anläggningen. På Blue Spa kan du bland annat bada finsk bastu, prova hotellets turkiska hamam eller njuta av kropps- och ansiktsbehandlingar.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Vilken buffé!

Skaldjur och choklad-fantastens mecka! Sällan sett en sådan prisvärd buffé då buffébordet var helt otroligt och sedan 5 eller 6 ( kommer inte riktigt ihåg) varmrätter på det. Det hela avslutades med en stor chokladbu... Visa hela »