Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hotel With

Centralt beläget mitt i city, en trappa ner från den populära mötesplatsen Urban Deli, ligger detta underjordiska hotell som öppnade år 2015. På Hotel With går boendet under parollen ”Lean Luxury” – smart, skönt, bekvämt och modernt - och för den som vill upptäcka stan är det nära till shopping och nöjen.

Användarbilder på Hotel With Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hotel With av Malin S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 nov 2015

Fick förmånen att provbo With innan öppning och tycker det var mycket bra. Modernt på alla plan: höghastighets-wifi, supersmidig in-/utcheckning, kort som man "hovrar" för att öppna dörren, smart-TV, ljussensorer, etc. Väldigt snyggt, framfö... Visa hela »

3 mar 2018

Riktigt grymt och prisvärt hotell. Rummen är snyggt inredda med en industriellt touch. Skön säng, otroligt tysta rum.
Hotellet är modernt och väldigt high-tech, enkel och smidig check-in/ut där du själv checkar in och ut med hjälp av kort, supersnabb... Visa hela »

9 dec 2015

Hade nöjet att bo på hotellet i samband med att de öppnade. Mitt sammantagna intryck var att det kändes otroligt modernt, hi etc och superfräscht.

Belysningen i rummet styrdes av censorer, och min tanke var att miljömedvetenheten därigenom var påt... Visa hela »

1 jun 2017

Mycket prisvärt, sköna sängar, trevlig personal, bra frukost. Det som var mindre bra var att det saknades fönster och att rummen var små, men det kompenserades via priset.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.