Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Som namnet avslöjar har hotellet en inredning och dekor i det maritima temat. Med fantastisk utsikt ifrån hotellets takterrass ser man ut över fjärden från Söders höjder och ut mot Saltsjön. Mittemellan är ofta ett vettigt alternativ i den här stan och det ringar också rätt med Sjöfartshotellet. Mittemellan billigt och dyrt, mittemellan Gamla Stan och Södermalms nöjesutbud.

Service: Kabel-TV, trådlöst internet, sjöfartsinspirerad dekor

Användarbilder på Scandic Sjöfartshotellet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Scandic Sjöfartshotellet av Anna B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 apr 2021

Helt ok hotell för övernattning men inget mer. Rummen är lite trista men har alltid varit välstädade och fräscha. Personalen har alltid varit trevliga. Frukosten är ok, har fått bättre på andra Scandic hotell

29 okt 2018

Hört att lunchen här skulle vara bra men blev tyvärr mycket besviken. Stället är super fint och Allt gick att äta, men hade gjort det bättre själv. Tråkiga och inte så mycket smaker på maten och grönsaker kändes väldigt enkla,... Visa hela »

22 apr 2019

En av stockholms gömda pärlor när det kommer till takbarer. Lite off och bakom vad som just nu är ett enormt byggområde (slussen). Ligger högst upp i hotellet med en fantastisk utsikt över inloppet till Stockholm.
I baren serveras supergoda drinkar och det ä... Visa hela »

8 jun 2019

Lite litet men mysigt, bra utsikt och sjukt goda drinkar! Trevlig personal, skön avslappnad atmosfär och schysst svensk reggae musik!

22 jun 2015

Oväntad pärla, takterassbaren "7 på Sjöfart". Grym liten oas i sommarkvällen!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.