Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

DesignTorget Sickla Köpkvarter

4,0 • 3 recensioner
DesignTorget Sickla Köpkvarter

DesignTorget är en kommersiell marknadsplats med unik design, för kunder och formgivare som värdesätter form, funktion och förnyelse. Varje vecka bedömmer en jury om inlämnade produkter ska säljas hos DesignTorget eller ej. Här finns allt från böcker och klistermärken till smycken, porslin och designprylar.

Se även DesignTorget Centralstationen, DesignTorget Götgatan, DesignTorget Kulturhuset, DesignTorget Kungsgatan, DesignTorget Västermalmsgallerian, DesignTorget Sickla Köpkvarter och DesignTorget Nybrogatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 aug 2019

originella designprodukter som är moderna och användare (för det mesta).
bra presentbutik
Du hittar produkter inom kök, hall och förvaring, vardagsrummet, belysning, teknik samt smycken och accessoarer

13 jan 2020

Tyckte Designtorget var ett otroligt bra tillskott till Sickla köpcentrum, men måste nu tyvärr meddela att affären stängt permanent.

25 aug 2018

Trevlig inredningsbutik med både snygga och smarta lösningar. Här hittar man allt från möbler till böcker och köksgeråd. Här finns både klassiker, som Stringhyllan och olika typer av inredning från både mer välkända designer... Visa hela »