Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fröken Linnea

0,0
0 recensioner
Fröken Linnea

Dagens fyndbutiker och vattenhål för prylälskare har inte loggbeströdda påsar, rulltrappor eller tio systerbutiker. De ligger på bästa läge, har visserligen klubbmedlemskap och presentkort - så vad utmärker dem? Fröken Linnea är ett sådant bra exempel på en modern fyndbutik med nostalgiska förtecken. Här hittar du det du inte hittar någon annanstans.

Denna söta lilla inredningsbutik mitt i Sofo säljer ett brett utbud av små inredningsdetaljer. En blandning mellan shabby chic, romantik och spännande inslag från Mellanöstern tilltalar kundskaran runt Nytorgets blommande kvarter. Som utomstående får man lätt känslan av att alla i dessa hoods mer eller mindre inreder sina hem så här, och mer inspiration går knappast att få av Linneas brokiga men välsorterade utbud. Tack vare att man bara köper in små kvantiteter från speciellt utvalda leverantörer, kan man hela tiden hålla sortimentet smalt och varierat. Bra tillhåll med andra ord om man söker en unik present för en bra peng.
Låt dig introduceras till märken som Miss Etoile, Miljögården, Kayene, House Doctor och Åre Choklasfabrik bara för att nämna några. Skåp med lantlig touche, krukor med vintagekänska och prydnadssaker blandas om vartannat och helheten är tilltalande.

Lägg pengarna på en unik present nästa gång du vill belöna dig själv eller andra med kärlek i from av en pryl. Fråga dig själv, behöver verkligen ditt hem en till massproducerad vas från Åhléns? Fröken Linnea sammanfattar det bästa av Sofo inom ramen av några väl fördelade kvadratmetrar. Inspiration kommer i slutändan från hjärtat och inte från vinstdrivande kedjor.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Fröken Linnea!

Användarbilder på Fröken Linnea

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild