Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Geco

4,5
2 recensioner
Geco

Geco samarbetar med de absolut bästa leverantörerna i världen. Här finner du möbler och objekt från Minotti, Max Alto, B&B samt många andra exklusiva märken. Deras inredningsarkitekter har förutsättningarna att skapa miljöer i internationell toppklass. Du hittar kök, bad, garderober och dressing rooms, möbler, belysning samt dörrar och skjutpaneler, med mera. Geco delar sedan början av 10-talet lokaler med köksleverantören Boffi. Det här är en av Stockholms absolut mest imponerande butiker och vi rekommenderar den starkt.

Användarbilder på Geco

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 mar 2015

Geco, som delar lokaler med sjukt snygga kök- och badrumsleverantören Boffi, är kanske mer ett showroom snarare än butik, även om de har öppet som en vanlig butik. Utbudet är därav ganska litet, det mesta får man beställa genom broschyr. Hit gå... Visa hela »

10 jul 2020

Otroligt bra service och kompetens inom lyxig och högkvalitativ inredning! Vi anlitade Bitte Granlund och Geco till ett stort renoveringsprojekt och det är nu ett unikt, snyggt, och mycket speciellt hem med en internationell touch. Dessutom hade vi väldigt trevligt och kul på vä... Visa hela »