Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Magasinet

3,0
1 recension
Magasinet

I pittoreska Vaxholm norr om Stockholm ligger Magasinet. Huset är en gammal smedja som byggts om till en s.k. livsstilsbutik på tre plan. Här kan du gå i timmar och dofta, känna, prova, inspireras och njuta av vad de själva kallar New Archipelago Style. Söker du en present? Person, ålder och tillfälle spelar ingen roll - du hittar den garanterat här! På gården, som även den är charmigt inredd, ligger ett litet uthus som fyllts med utemöbler, fina vattenkannor, blomlådor och ljuslyktor.

Högst upp i huset finns en trivsam skärgårdskrog där du kan avnjuta en bit mat på den stora terassen med härlig utsikt över Kastellet, vatten och båtliv.

Magasinet i Vaxholm erbjuder även inredningtjänster för såväl hemmet som arbetsplatsen där de utgår från kundens behov, önskemål och stil.

Användarbilder på Magasinet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Magasinet av Caroline S.
  • Bild från Magasinet av Caroline S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 sep 2020

Jag var här en varm sensommardag vilket var helt perfekt. De har en mysig terass, enkel och god mat och väldigt avslappnad stämning. Jag testade blomkålen vilken jag varm kan rekommendera och min vän tog burratan som var krämig och god. Perfekt lunchställe om man... Visa hela »