Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Per Söderberg No Early Birds

På Östermalm ligger butiken och showroomet No Early Birds, där arkitekten och designern Per Söderberg visar upp sin numera ikoniska möbelserie, liksom stolar och mindre inredningsobjekt.

Historien om bordsserien med de typiska kryssbenen tog sin början 2010. Arkitekten och designern Per Söderberg skulle rita ett riktigt bra arbetsbord till sitt eget kontor och hans strävan var att komma på en lösning där man slipper slå i benen i bordsbenen varje gång man sätter sig eller reser sig upp.

Idag har den första prototypen utvecklats till en hel kollektion av runda och rektangulära bord, soffbord, läderpallar, förvaringsmöbler och ljusstakar. Materialen på bordsskivorna varierar, liksom formen samt färgen på benen. I hans showroom, tillika butik, som har öppet på torsdagar (eller enligt överenskommen tid) och ligger mitt på Östermalm, har du möjlighet att titta på kollektionen, men du hittar även andra objekt såsom speglar, lampor och stolar.

Per Söderberg har en master i design från Domus Academy i Milano, och 1997 etablerade han sin arkitekt- och designstudio i Stockholm. Förutom den egna kollektionen har han också gjort flera samarbetsprojekt med varumärken som Orrefors, Asplund, David Design och italienska Moschino.

Användarbilder på Per Söderberg No Early Birds

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 aug 2017

Fantastiskt fina möbler. Högkvalitativt hantverk med tillverkning i Sverige. Men smakar det så kostar det, som alltid. Showroomet på Östermalmsgatan är tyvärr bara öppet på torsdagar, men utöver det har jag inget att klaga på. Oftast stå... Visa hela »