Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Stalands

2,8
4 betyg
Redigera Stalands
Stalands

På Stalands möbler hittar du bland annat soffor, fåtöljer, matbord, kontorsmöbler, belysning, barnmöbler, tv-möbler och sängar. Här finns allt du kan tänkas behöva för att antingen förnya ditt hem eller skapa ett helt nytt. Butiken på Götgatan har dessutom en stor säng- och bäddsoffavdelning.

Användarbilder på Stalands Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Stalands av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 okt 2020

Stor butik med kunnig och hjälpsam personal! Men när jag säger stor menar jag gigantisk!! Är väl 4-5 våningar, många rum och hörn med diverse inredningsgrejer. Åker du hit måste du dock ha tid på dig. Går inte att ” kolla lite s... Visa hela »

11 aug 2019 · Uppdaterad

Stor butik i flera våningar. Dock ganska slitet, oinspirerande och galet varm lokal på sommaren. Men eloge för en stor möbelbutik mitt på söder.

30 okt 2016 · Uppdaterad

Gigantisk butik med bra utbud och kunnig personal.

Listad i: Inredning
11 apr 2021

Bedrägeri-företag. Köpte möbler för fullpris, men allt levererades inte. När jag kontaktade Stalands sa det att jag inte beställt allt, trots att jag har bevis på det. De vägrade skicka resten eller kreditera. De hänvisade till ARN och la på. Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.