Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Östermalms Korvspecialist

4,0 • 7 recensioner
Östermalms Korvspecialist

Östermalms Korvspecialist är en anrik klassiker och ägaren Bruno är något av en kultfigur efter 40 års korvgrillning i Stockholms fashionabla kvarter. Här serveras gourmet-korv i olika smakkombinationer. Samma ägare driver även Brunos Korvbar på Söder.

Användarbilder på Östermalms Korvspecialist

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 nov 2018

Nu blir betygen en trea. Kanske lite orättvist, då jag gissar att det finns korvar som jag skulle gilla bättre än den dubbla kabanossen som jag tog. Samtidigt kan jag inte betygsätta baserat på hypen. Jag får komma tillbaka helt enkelt.

Tar ganska lå... Visa hela »

26 jan 2020

Jisses. Det var verkligen inte igår jag stanna vid en kiosk och käka korv, eller körv som vi säger i Lidköping. Det hände faktiskt senast i årskurs 5, vilket är en evighet sen. Har liksom bara fått för mig att jag inte tyckt om korv vilket är... Visa hela »

18 nov 2018

Jättegod korv, smakfull, mycket kött. det finns många olika korvar att välja på, tjocka, smala, starka, svaga osv!
Serveras bäst (enligt mig) i en baguette med surkål, senap och ketchup tillsammans med en pucko.

4 jul 2019

En riktig klassiker! Enkelt och gott. Korven kan väljas att serveras i baguette vilket var rostat till perfektion. I bröder hamnar surkål, senap och ketchup!

Betyget dras ner av att brödets sista tuggor är helt soggigt av all vätska från surkålen!... Visa hela »

21 feb 2020

JA JA JA TILL KORV! (ja, jag älskar korv) Här finns en lång lista med olika korvar att välja på (trots detta fastnar jag alltid för klassikern lång smal kabanoss). När du äntligen velat och funderat klart och tillslut valt vilken du vill ha läggs... Visa hela »

15 feb 2019

Tar alltid dubbel cayennekorv i baguette och en pucko. I sin enkelhet är det väldigt gott. Det står alltid folk utanför kiosken, så räkna med väntetid.

11 maj 2016

Magiskt. Plocka din lunch här