Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Lumafabriken by Eatery

I den gamla lampfabriken i Hammarby sjöstad hittar du Eatery, som erbjuder festvåningar och möteslokaler i en historisk miljö. Här finns bland annat glaskuben Volt på trettonde våningen med utsikt över Stockholm. I anslutning till lokalerna hittar du även Eaterys café och restaurang.

Eatery ligger precis intill Hammarbykanalen och har tolv moderna konferenslokaler i olika storlekar och stilar. Här finns allt från mindre sammanträdesrum på entréplan, till direktionsrummet på mellanplan och den ståtliga glaskuben högst upp. Lokalerna har plats för 20 till 250 personer, med tillgång till terrasser som vetter ut mot kanalen. Det finns även en digital studio för den som behöver professionell produktion av digitala konferenser, kick-offs och möten.

Vill man hålla konferensen, festen eller eventet i en riktigt unik miljö kan man abonnera Volt, den inglasade kuben på trettonde våningen med en egen terrass på tolfte våningen. Lokalen ligger högst upp i den gamla fabriken, med fönster från golv till tak, och har utsikt i alla väderstreck.

Det finns flera olika teman att välja bland när man ska arrangera fest i lampfabriken, allt från italiensk gårdsfest med långbord till streetfood-fest, American BBQ garden party och klassiska trerättersmenyer.

Se även Eatery Luma, Eatery Sundbyberg, Eatery Gärdet, Eatery Kungsholmen

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lumafabriken by Eatery!

Användarbilder på Lumafabriken by Eatery Visa alla

  • Lägg till bild