Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Urban Deli Sveavägen matstudio/catering/konferenslokal/festlokal

Urban Deli Sveavägen hittar du inte bara restaurang, café, saluhall och hotell. Här erbjuds även catering, konferenslokal och en matstudio som bland annat fungerar som chambre separée. Eller varför inte boka in en matlagningskurs med kock?

Urban Deli är ett både brett och populärt koncept. På Sveavägen finns den moderna matstudion där man kan arrangera mindre möten och matlagningskurser i hemtrevlig och snygg köksmiljö. Men här krävs varken kock eller köksaktivitet; matstudion går nämligen lika bra att boka för middag när man vill sitta lite mer avskilt. Ett bra alternativ för riktig hemma-hos-känsla.

I anslutning till matstudion finns en modern konferenslokal där man kan arrangera möten och konferenser för upp till 70 personer. Lokalen går att använda som den är eller dela upp i två eller tre mindre rum om man är lite färre.

Urban Deli erbjuder även catering med leverans till både företag och privatpersoner, samt lokaler för upp till 400 personer.

Se även Urban Deli Sveavägen, Urban Deli Nytorget, Urban Deli Sickla, Urban Deli Åhléns City, Post Bar

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Urban Deli Sveavägen matstudio/catering/konferenslokal/festlokal!

Användarbilder på Urban Deli Sveavägen matstudio/catering/konferenslokal/festlokal

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild