Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Opera

2,3
10 recensioner
Café Opera

Café Opera slog upp portarna i stora Operahusets lokaler i Kungsträdgården under tidigt 80-tal. Den fashionabla nattklubben blev snabbt populär bland såväl Stockholmare som turister, men här har också många internationella artister festat genom åren. Nu, mer än 30-år senare, efter otaliga renoveringar men fortfarande i samma pampiga lokaler, är "Cafét" fortfarande en av stans bästa nattklubbar.

Se även Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan

Se även Nobis Hotel, Noi, Bino, Nobis Guldbaren & Loungen, Hotel Skeppsholmen, Långa Raden, Miss Clara, Miss Clara Hotel, Giro, Stallmästaregården Hotell, Stallmästaregården Restaurang, Hotel J Nacka Strand, Restaurant J Nacka Strand, Operakällaren, Operabaren, Operakällaren Bakfickan, END, Nobis Vinbar

Användarbilder på Café Opera

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 mar 2019

Nu har jag fått nog!

Kön rör sig långsamt och jag tänker för mig själv ''går det nåt bra på tv ikväll?'' Kommer ur min vanliga förvirring till ljudet av en mörk stämma ''Å hur var... Visa hela »

10 sep 2018

Café Opera kan verkligen leverera både högt och lågt. Genom åren har ett tvåsiffrigt antal klubbar huserat här så det är svårt att sätta betyg men det går inte att förneka att en dålig nattklubb aldrig skulle överle... Visa hela »

4 mar 2020

Det var länge sedan jag var på nattklubb överhuvudtaget, och ännu längre sedan jag var på Caféet, men en kompis vars bästa tips är 'upp på hästen igen' fick för sig att Soul Train vore något för mig.

Jag g... Visa hela »

23 feb 2015

Stans mest välrenommerade nattklubb, åtminstone historiskt och internationellt sett. Här har många internationella kändisar festat genom åren. De senaste åren har kvalitén varierat, med lite väl unga besökare ibland, men "cafét"... Visa hela »

9 jan 2020

såg kocken skälla ut en servitris som sedan grät utanför porten. kockar vore inte kunna jobba med den attityden, det är fan 2019!

2 apr 2020

Mycket unga människor, lång kö. Annars trevligt. Rekommenderar, men var ute i god tid!😎

20 okt 2017

Café Opera=diskriminerings nattklubben. Jag var där med en thailändsk ordentlig väninna, men vakten sade att hon inte var nykter, vilket var inte riktigt sant, hon hade tagit en cider innan, men inget mer, men de granskade henne och tyckte att hon inte dög. Jag blev så... Visa hela »

12 jan 2016

Vakternas beteende får mig att förknippa Cafe Opera med nazism. De kastar ut nyktra och skötsamma människor som de själva inte gillar. Jag blev själv diskriminerad av dem när jag var där i december. Min vidrigaste krogupplevelse någonsin. Alla inkludera... Visa hela »

13 feb 2016

Vidrigt ställe särskilt vakterna! En skamfläck för Stockholm! Spelar ingen roll om man är man eller kvinna, full eller nykter de får näring av människoförakt!

20 jan 2018

Bästa technoklubben i stan punkt.

Har haft samma DJ's som undergroundklubben mmmmm... som även är kända på residentadvisor. Klädstilen är proper, du kommer inte in med collegetröjor, hippiekläder, jerseys eller gangsterbeteende.

Th... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.