Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rose

2,8
6 recensioner
Rose

Mittemot Berzelii park hittar man den välbesökta nattklubben Rose. Hit letar sig en blandad publik i olika åldrar, men alla har ett och samma syfte – att röja på loss på dansgolvet nattens sista timmar. Och troligen också hinna med en och annan cocktail i baren. Efter midnatt blir det svårare att komma in på klubben, kön är ofta maffig och de flesta väntar ihärdigt vid entrén. Musiken håller klubbstil och präglas av house, hits och en och annan gammal goding. Som en klubb i klubben ligger Smalls Club, vars känsla och estetik är inspirerad av 70-talets New York och musikmässigt gäller dansvänlig hiphop, RnB och house.

Användarbilder på Rose

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jan 2020

Hamnar ofta här när en inte vill gå hem när Fou stänger vid 3. Alltid packat med folk och väldigt festlig stämning. Kan dock bli lite för trångt. Inte lika bra som Fou men föredrar detta 5-ställe framför andra. Plus för att lokalen ä... Visa hela »

28 jun 2019

Klubben man oftast hamnar på om jag väl går ut. Alltid mycket folk och hög energi! Om man tar sig en minut för att kolla inredningen så är det så fint här! Förstår att man gärna håller event här. Sammetsstolar, kristall kron... Visa hela »

28 feb 2019

Schysst bar och drag på kvällskvisten.

20 mar 2019

Standard nattklubb. Kan absolut vara kul här men blir snabbt trångt på mest ett jobbigt sätt

4 jun 2015

Fått flera rekommendationer om att gå hit, men kan inte instämma i entusiasmen. Kanske är det att kasta sten i glashus, men här råder en viss Sthlms-attityd av det mer arroganta slaget.

Nja, är inte imponerad och trots flödande champagne upplever... Visa hela »

12 feb 2019

Upplever det sunkit och skitigt!!! Toaletterna är under all kritik!! 🤢

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

29 maj 2018

Vakterna är riktigt vidriga :(