Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
Thatsup-event: Beauty på Mihi

Ett gäng duktiga recensenter träffas på nyöppnade Mihi och får en uppfräschning inför sommaren. Under kvällen erbjuds formning, plock och färg av bryn, färgning av fransar samt spraytan för ansikte och dekoltage. Vi dricker bubbel äter snittar och pratar om våra sommarplaner.

Användarbilder på Thatsup-event: Beauty på Mihi Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Thatsup-event: Beauty på Mihi av Mimmi S.
  • Bild från Thatsup-event: Beauty på Mihi av Malin S.
  • Bild från Thatsup-event: Beauty på Mihi av Malin S.
  • Bild från Thatsup-event: Beauty på Mihi av Mythu L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
20 jun 2019

Fredagseftermiddagen startade på bästa tänkbara vis med ambassadörerna på nyöppnade salongen Mihi på Södermalm. Ida hade i vanlig orning fixat superfint med bubbel och snittar. Det var superkul att träffa de nya ambassadörerna också.
Sa... Visa hela »

18 jun 2019

Mysig salong som är nyöppnad på söder.

Mitt allra första Thatsup event! Ida som arrangerar är så duktig på att rodda och styra upp allt och dessutom får hon alla att känna sig inkluderade.

Här bjöds det på bubb... Visa hela »

17 jun 2019

Wow! Mitt första Thats up event, så har inte så mycket att jämföra med!

Ida stod som värdinna ihop med personalen på Mihi! En himla trevlig kväll att få bli bort skämd med färgning av bryn, fransar och mer därtill.

Ha... Visa hela »

28 aug 2019

Sista eventet innan sommaren och vilket avslut!
God dricka, goda mums bitar, himmelska macrones och trevligt folk! Allt detta samtidigt som vi blev ompysslande med färgning av fransar, ögonbryn samt plock och spray tan.

Stället var nyöppnat och möttes av två... Visa hela »

28 aug 2019

Åh, nämen eventproffset Ida hade styrt upp en så hejdundrande mysig kväll för Thatsup-ambassadörerna. Gott i glasen, bra tilltugg och så lyxigt att få fixa bryn och fransar!