Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ångbåtsbryggan

1,0 • 1 recension
Ångbåtsbryggan

Ångbåtsbryggan, som är både restaurang och museum, öppnade mitt på Strandvägen inför sommaren 2013. Museet är öppet året runt och har alltid gratis inträde. Perfekt i samband med lunch eller middag i restaurangen. Miljön går i väldigt fin, klassiskt marin, stil och i baren går bra att stanna för ett glas vin efter jobbet. Huvudrätterna på menyn består av endast en handfull olika val, men de flesta borde hitta någon rätt de gillar. Förrätterna är presenterade som "canapéer" och "duetter", och här finns ett 20-tal smårätter att välja mellan. Har du beslutsångest är det inga problem att beställa lite fler, istället för en klassisk huvudrätt. Ute i solen på däcket kan du få lite lättare barrätter som sallader och räksmörgås.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Jag var här och åt lunch strax efter att restaurangen haft premiär. För det första var det mer eller mindre tomt, vilket alltid är trist. Trots det fick vi dålig service. Och när räkmackan (som då kostade runt 200 kr, men jag hittar den inte på... Visa hela »