Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Çok

4,0
8 recensioner
Çok

Mahmut Sucakci, som sedan tidigare driver Lily's Burger med bland andra Joel Kinnaman, tycker att döner är det godaste som finns efter hamburgare. Därför har han vigt en hel restaurang åt den turkiska kebaben.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jan 2019

En ny modern tappning av kebab som föll mig precis i smaken. Jävligt najs, inte sådär översåsat och sunkigt som det tenderar att både se ut och smaka. Gillar hela grejen med att det serverades i en papperslåda istället för på en tråki... Visa hela »

12 sep 2018

Älskar dessa nya kvalitativa snabbmatskoncept som dyker upp här och där. Jag tog en Iskender, vilket var en kebab, som låg på uppskuret bröd, med tomatsås och brynt smör över hela och yoghurt vid sidan av. Som tillbehör serverades riktigt fina pom... Visa hela »

26 aug 2019

Det här är grymt! Iskender och Falloumi Skönt med uteserveringen (som övriga ställen) vid strandpromenaden och även fint avbrott mot stans hamburgarhets. Iskender och Falloumi på menyn är toppen

18 mar 2020

Det här är kebabens Fine Dining i Stockholm!!
Nybakt bröd, superkvalitet på köttet, samtliga tillbehör i världsklass, brynta smöret över det hela innan servering sätter en annan standard på snabbmat, värt att åka till hornsbergs... Visa hela »

8 apr 2017

Grymt ställe och fantastisk mat! Lätt ett återbesök.

19 dec 2019

Trevligt litet ställe, på somrarna är det lite hetsigt men jag förstår varför, annars deras iskender är tamam! 👍🏻

9 jul 2020

Alldeles för lite kött och små portioner. Vatten och bröd för 120kr inte värt det över huvud taget.

18 okt 2019

Fräshar variant av snabbmat och kebab.

En annorlunda kebab med mer smak och mer av en "kött" känsla.
Bra mat men men den saknar en touch. Iskenderna är väldigt mäktig. Döner kebab rullen var lite torr önska den var lite mer sås i... Visa hela »