Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

1889 Fast Fine Pizza

4,1 • 7 recensioner
1889 Fast Fine Pizza

"Fine dining"-pizza serverad i stilig miljö kantad av svart marmor och färgstark street art. Kedjans första restaurang ligger inne i MOOD Stockholm och här komponeras pizzor under kulinarisk ledning av Michelinkockar med bakgrund från Sverige, Frankrike, Spanien och Storbritannien. Pizzorna beställs vid disk, sedan tar det två minuter medan de bakas i ugn.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Erica W.

Fantastiska pizzor! Inredning är en mix av elegans och street art- så snyggt!

Alice S.

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Coolaste restaurangen jag har sett på länge. Pizzorna är stora och så är vibe.
En fantastisk valuta för pengarna, pizzor var allt mellan 9-19USD men platsen kändes som en fin restaurang. Ett måste om du är i stan!

Alexandra S.

Så gott och riktigt inspirerande lokal!

Adam L.

Riktigt fint och trevligt ställe. Har ätit här två gånger, och pizzan är okej. Man har blivit lite bortskämd med 450 Gradi och Meno Male. Den nivån når inte 1889 upp till. Men helt ok!

Paula S.

Mycket gott, fin miljö och trevlig personal :-)

Magnus Å.

Testade stället igår då jag hade vägarna förbi. Konceptet lovart stort, men faller platt. Förstår tanken men servicen och nivån på pizzan håller inte (inte ens i närheten). Förstår att personalen är ny och rutiner behö... Visa hela »

Hanna S.

Beetroot Chèvre Pizzan är min absoluta favorit och den kostar bara 119kr, du får mycket för pengarna. Pizzaboxen är definitivt den coolaste jag har sett. Annars är det ett väldigt trevligt ställe att hänga på kvällarna och helgerna!