Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ai Ramen City

3,3 • 3 recensioner
Ai Ramen City

Den hypade nudelbaren från Söder har sin andra filial på Gamla Brogatan mitt i city, i samma lokaler som skivaffären Pitch Control tidigare låg i. Här kan man inte bara sörpla egentillverkade nudlar utan även hänga i baren, Bar Pitch, där Danìel Rask från Häktet är barchef.

Se även Ai Ramen Södermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 dec 2018 · Uppdaterad

Har velat äta på Ai Ramen länge, men det är sällan jag tar mig till Söder för att äta en enklare lunch. Så jag blev glad nu när de öppnade i city och gick dit på lunch idag. Tyvärr blev jag besviken. Ganska tråkigt ställe... Visa hela »

15 feb 2019

Första ramen restaurangen jag testar i Stockholm. Jag beställde en "red hot", god buljong, jätte god soyamarinerat ägg, fin uppläggning men lite snålt med nudlar. Restaurangmiljön påminner inte så mycket om Japan, rätt vänlig restau... Visa hela »

16 feb 2019

Jag tycker det var god ramenbuljong men fläsksidan var supersalt. Smakade som en blandning mellan salt skinka och kassler. Servicen var sådär. Hade en oengagerad kvinna som var syrlig i tonen och som kanske borde jobba med något annat. Nudlarna var goda men kimchin var trå... Visa hela »