Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Asian Post Office

4,0 • 14 recensioner
Asian Post Office

Asian Post Office är en del av Supper-familjen, men istället för sydamerikanska smaker serveras här rätter med inspiration från Asien. Här tolkas asiatiska smaker med inspiration från hela kontinenten, från Beirut till Tokyo, på både tallriken och i glasen. Asian Post Office huserar i Niklas gamla lokaler på Regeringsgatan.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jun 2019

När det gäller drinkar så är de magisk goda på Asian Post Office. Vi valde att ta drinken Thai Basil så var så galet god😍. Åh nu har de även fått en trevlig terrass, vilket aldrig är fel 😊

Listad i: Bra drinkar
15 feb 2019 · Uppdaterad

Härligt ställe för en AW!

Bra och spännande drinkar, med en modern och trevlig miljö.

Servicen är trevlig.

Maten är verkligen svingod, spännande smaker där popcorn-shrimpsen är ett måste om man har vägarna fö... Visa hela »

18 maj 2018

Ytterligare ett nytt Asian Fusion-ställe, vilket jag älskar. De flesta andra asian fusion-ställena (Farang, Miss Voon, Kasai, Shibumi, mfl) är ganska mörka, snygga, högljutt och trendiga. APO är ganska snyggt, inte jättemörkt (inte så stark belysnin... Visa hela »

7 nov 2018

Gott! Det tycker jag summerar min känsla efter jag gått ifrån APO en måndagkväll. Personalen var trevlig (gränsfall att vara _för_ trevlig) och hjälpsam. Menyn var spännande (men inte _för_ spännande – som jag tycker Farangs meny ä... Visa hela »

5 jun 2019

Jag vet inte mycket men jag vet att man kan ha en helt magisk kväll innanför Asian Post Office väggar!

Läget är perfekt, ovanför Kungsgatan, nära Stockholms heta puls och nattliv men ändå lite avskiljt. När du anländer möts du av... Visa hela »

17 okt 2018

Jag har varit här vid 3 olika tillfällen.

Första gång var jag här på Aw, beställde en drink Om jag fått rekommenderad med thaibasilika och kokogrädde som var hur god som helst!

Andra gången åt jag middag med min kille, v... Visa hela »

12 nov 2018

Väldigt svårt att välja på 3 eller 4a. Jag läste de tidigare recensionerna både innan och under besöket för att få inspiration vad jag skulle beställa, gör som Malin säger, ta en thaibasilika med kokogrädde 🙌

Lokalen ä... Visa hela »

3 maj 2019

Nämen det har var väl en trevlig kväll! Ostronen var SEVINgoa, riktigt bra service för person med glutenkista, de kunde lösa det mesta.

Den här gröna drinken med kokosgrädde som beskrivits som allt ifrån magisk till fantastisk och andra superlat... Visa hela »

19 feb 2019

Superbra luncher!

Hade blivit en klar femma men kanske nån spänn för dyrt.

Alltid bra service. Väljer ofta Apo för lunchmöten, man sitter skönt och det är väldigt trivsamt helt enkelt.

10 apr 2019

Där en onsdag och efter 18 var det väldigt mkt folk, härligt. Beställde 7 rätter för 4 pers och samtliga rätter var goda utom möjligen papayasalladen. Missa inte Chicken Bao som kanske var det godaste jag ätit denna sidan jul. Och efterrätten Peanut... Visa hela »

28 mar 2019

Jag skulle nog betygsätta 3 1/2 stjärna! Trevligt ställe med DJ när vi var där en fredagskväll efter jobbet. Vi hade bokat några veckor innan. Ett måste är deras goda drink thaibasilika med grädde. Den är to die for! Trevlig miljö och tre... Visa hela »

Listad i: Asians
30 maj 2019

Mycket större än vad jag hade kunnat förväntat mig! Många sittplatser och redigt stor bar!

Ljust och trendigt, mycket trä! Kunde dock jobba lite mera med myskänslan.

Drinkarna var helt fantastiska 5 stjärnor på dem! Roliga, innovativa... Visa hela »

26 apr 2018

Här var det god mat men hade högre förväntningar! Fick ingen wow-känsla när jag åt men det är värt ett besök där nu kan dela och prova några rätter. Men överpris tyckte jag!

2 apr 2018

God mat och trevlig atmosfär! Kommer definitivt gå hit igen!

Listad i: Dining