Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Austin Food Works Norrtullsgatan

3,9
12 recensioner

Austin Food Works Norrtullsgatan

3,9
12 recensioner
Austin Food Works Norrtullsgatan

Sex delägare från Texas Longhorn-restaurangerna står bakom detta amerikanska koncept som serverar amerikansk comfort food till lunch och middag. Autentiska smaker med en twist är mottot. Matsalen har exempelvis en speciell guacamole-station och på menyn finns rätter i stil med krispig kyckling, BBQ-grillat och reuben sandwich. Du hittar även en AW-vänlig bar med egen ingång där det serveras öl, vin och drinkar med bland annat bourbon och moonshine som bas.

Se även Austin Food Works Södermalm

Användarbilder på Austin Food Works Norrtullsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Austin Food Works Norrtullsgatan av Ida B.
  • Bild från Austin Food Works Norrtullsgatan av Ida B.
  • Bild från Austin Food Works Norrtullsgatan av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 mar 2019 · Uppdaterad

Lunchen har mer att önska, menyn blir snabbt enformig och seg service under luncherna. Sydamerikansk style. Trevlig liten bar i källaren där det sker Beerpong-turneringar och lite livemusik med jämna mellanrum.

29 okt 2018

Comfort food gjord med massa kärlek. Hey, sign me up.
Har varit på både både brunch och middag. Bra drinkar (pisco sour och bloody mary minns jag som goda) och ölutbud.

Ett ställe som passar alla, så länge du är i chill-mode och ute eft... Visa hela »

Listad i: Brunch/Helglunch
13 nov 2019

Mycket bättre förr. Va där som en stammis på luncherna sommaren 2018. Detta år har maten inte varit god och mycket snålt.

20 sep 2015

Mycket positivt överraskad av Austin Food Works som jag åt middag på igår. Hade inte hört/läst mycket om det alls tidigare, så visste inte mer än att det var Amerika-inspirerat.

Menyn var verkligen sjukt amerikansk. Vilket egentligen inte är... Visa hela »

21 dec 2017

Mysigt ställe med skön stämning, goda drinkar! God mat, rekommenderar deras corn on the cob!

29 apr 2016 · Uppdaterad

Bra koncept, kul meny och god mat. Jag gillar Austin på något sätt, stämningen är avslappnad och personlig, men leveransen är lite ojämn både vad gäller maten och servicen. De kan blixtra till med popcorn med rökt grisfett (godare än det lå... Visa hela »

18 nov 2016

Recensionen avser brunchen och vilken brunch det var! Har redan abstinens och vill tillbaka snart.

Efter en tung vecka kräver kroppen comfort food, det är standard, alla vet det. Vad kan vara mer comfort än fet mat och en stark cocktail mitt på dagen. Tur att det var l... Visa hela »

16 aug 2018

Jag hade delat ut 5 stjärnor om det inte var för att hjärtat och passionen i maten försvann under sommaren då jag märkt av att det blir ytterst mediokert.

Men snart faller höstlöven ute, passionen är tillbaka, buffalo style duck wings är s... Visa hela »

31 mar 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag har rest runt Texas och gått till på bästa äkta BBQ lederna, aldrig har jag försökt bringa så bra som den på Austin mat fungerar. Fällt, det bästa södra stil mat i Stockholm.

31 mar 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Försökte igår jag Texas style vårrullar och kyckling 'n våffla på Austin mat fungerar och jag var bokstavligen i himlen. Det är en väl genomtänkt meny och jag kan inte vänta att gå tillbaka och prova allt annat på menyn. Du kan i... Visa hela »

1 maj 2016

God Mat ! Lite stimmigt på helgkvällen. Fick säga till många gånger till sterssad med vänlig personal. Trevlig intedning!

10 dec 2015

En gömd pärla!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

6 maj 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Min man och jag hade en dålig erfarenhet här ikväll. Maten var ok, litet den intetsägande sidan, men vi kunde leva med detta. Vi beställde dessert men ombads istället lämna eftersom våra tidslucka var upp.
Tips: inte inleda ut betalande kunder.
Vi... Visa hela »