Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Babas Burgers

3,7
10 recensioner
Redigera Babas Burgers
Babas Burgers

Babas blev snabbt ett poppis hamburgermecka efter att ha öppnat första stället i Rågsved 2013. Restaurangen i Högdalen erbjuder samma koncept - grillade och lite originella burgare med influenser från hela världen - men i något större format både vad gäller lokal och utbud. Amerikansk diner-känsla finns det också gott om på detta snabbmatshak och lokalkänslan är stark, även om hamburgarälskare från andra sidan stan har hittat till Babas sedan starten.

Användarbilder på Babas Burgers Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Babas Burgers av Linn W.
  • Bild från Babas Burgers av Linn W.
  • Bild från Babas Burgers av Linn W.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 jul 2018

Suuuupergod burgare och stort plus i kanten att de hade sötpotatispommes (vilket jag lite ser som ett krav till burgaren). Absolut värt en tripp ut till högdalen för att äta. Härlig inredning som sätter en egen prägel på stället!
Det enda negati... Visa hela »

22 okt 2018

Konkurrensen är hård när det kommer till burgare idag, så när jag jämför denna vego-burgare (valde halloumi) hamnar den i botten. Mitt sällskap som äter kött tycker väldigt bra om sina burgare, men jag kan inte tala för dem.

Ha... Visa hela »

16 okt 2019

Väldigt goda hamburgare med perfekt konsistens på köttet. Variationen på menyn var kanon, fanns enklare alternativ samt några spännande och mer utforskande vilket jag alltid uppskattar! Jag och min kille brukar dela på två olika för att prova fler sm... Visa hela »

10 jul 2018

Billigare än alla andra hamburgerhak som ligger inne i stan men minst lika gott! Åk ut till högdalen och ät burgare!
För fem stjärnor saknas något godare pommes.

10 sep 2019

Flottiga och goda hamburgare med rätt hög standard. Hyfsad varierad hamburgermeny, finns något för alla. Brukar gå hit emellanåt med familjen.

7 apr 2020

Det är nog den absolut bästa hamburgaren i Stan idag. Under 100spänn får du en grym saftig burgare med pommes och dryck! Unheard i Stockholm...

17 sep 2017

Ännu ensuper god och helt klart prisvärd hamburgare. Tror jag betalade 90 kr för en saftig cheeseburgare med pommes och dricka. Minus är pommesen som saknade karaktär. Provade även deras fish n chips, och tyvärr är det hamburgare dom ska satsa på

8 jun 2019

En av Sveriges särklast bästa hamburger. Dom grillar vid beställning och har alltid trevligt personal.

11 sep 2019

Under kritik, värsta hamburgare jag har ätit. Pommes smakar inte bra, ketchup inte heller. Coleslav utan smak och kände att det är inte fresh. Aldrig mer!

10 aug 2018

Helheten är toppklass!
Grymma burgare, bra priser och grym service!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

22 aug 2015

Tyvärr en stor besvikelse för mig. Hade rätt höga förväntningar efter alla positiva tongångar man hört. Var först här på invigningen då det skeppades ut hundratals burgare. Eftersom lokalen var fylld till bredden ville jag ge dem en ny c... Visa hela »

20 sep 2018

Oschyssta villkor för de anställda.

25 aug 2018

POLSKT KÖTT! Miljövänligt,NEJ 👎. Bra djurhållning, NEJ 👎. Här kommer jag aldrig äta!!!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.