eller
Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Babel Deli Vasastan

4,1 • 8 recensioner
Babel Deli Vasastan

Sallader, meze och wraps - här kan man kombinera sin egen lunch eller middag utifrån ett gäng olika alternativ vid disken. Ett populärt lunchställe som funkar lika bra för vegetarianer som för köttälskare. Hitta en plats i den ljusa lokalen eller välj take away.

Se även Babel Deli Hornstull

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Riktigt bra lunchställe. Stora portioner av väldigt god mat.

Fantastiskt lunchställe! Det är det fler som tycker, så kl 12 är det svårt att få bord. Maten är fräsch och det går att variera alla rätter eller helt sätta ihop din egen. Man får mycket mat vilket alltid är uppskattat. Väldi... Visa hela »

Listad i: Lunch

Grymt lunchställe! Rekommenderar rätten Porteinbomb

Riktigt goda och fräscha falafel wraps som görs på beställning. Lokalen går i modern industri-stuk med turkosa accenter. Perfekt att ta med sig för lunch framför datorn.

Ett säkert lunchkort! Brukar bli falafel- eller sötpotatiswrap som take away, men att sitta kvar är också trevligt (om det finns plats). Systemet med att beställa vid disken och vänta på sitt nummer är smidigt, räkna dock med väntetid under lunchru... Visa hela »

Listad i: Lunchställen

Jag hamnar ofta för lunch på Babel deli och anledningen är enkel, deras olika meze rätter är riktigt bra. Kom inte precis vid lunchrusningen, då är både kön störande lång och det kan vara riktigt svårt att få sittplats.

Goda vegetariska sallader. Rekommenderas!

Babel Delis Vegan Meze är ljuvligt god!