Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barrels Burgers & Beer City

3,5 • 6 recensioner

Användarbilder på Barrels Burgers & Beer City

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jun 2019

Barrels är mitt go-to ställe när det gäller burgare i city. Den absoluta favoriten för min del är tripple smashen som är en perfekt avvägning av hetta och sälta.

Sötpotatis pommesen är riktigt trevliga och de vanliga med dill likaså... Visa hela »

17 jan 2019 · Uppdaterad

Ätit många gånger på Barrels och ger en 4 som helhet. De har svajat lite men jag går oftast därifrån nöjd, och vet vad jag ska ta på menyn för att bli nöjd.
Deras halloumifries är riktigt bra, likaså deras sötpotatis p... Visa hela »

12 okt 2018

Trevlig atmosfär, avslappnat ställe mitt i city. Helt ok vego-burgare, inte top-tre, men goda pommes och dip. Lite trisst att de endast rekommenderar min vän deras absolut dyraste öl (109kr) när han vill ha tips.

10 feb 2019

Okej såhär, Barrels har potentialen att slå alla andra burgarställen i Stockholm. Trevligt ställe att sitta på för att vara ett sånt här ställe, god öl och schysst service. Hands down, bästa glutenfria burgaren hittar du här - trip... Visa hela »

30 jun 2017

Testade nya Barrels här om dagen. "Problemen" från Gamla Stan, med dåliga pommes och Fritz-cola (🤢) istället för Coca-Cola, kvarstår och drar ned betyget minst ett snäpp. När det kommer till hamburgaren så testade jag en ny, på rekomme... Visa hela »

9 sep 2019

Helt OK, men verkligen inte mer. Finns ett otal burgarställen i stan som är mer värda ett återbesök!