Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Användarbilder på Barrels Burgers & Beer Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Barrels Burgers & Beer Södermalm av Anna T.
  • Bild från Barrels Burgers & Beer Södermalm av Anna T.
  • Gissa vad – Bild från Barrels Burgers & Beer Södermalm av Niklas E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2019

Lika gott som original stället i gamla stan. Ligger i mina topp 3 hamburgare i Stockholm
Tog månadens burgare (burgerland). Gott!

Pga inte gillar deras pommes på den i Gamla stan så valde vi blooming onion.
Jävligt gott men 100 kr för 1 lök , a... Visa hela »

Listad i: Burgers
3 feb 2020

Asssså hamnade här av misstag men wow va nöjd jag blev! Eller vi blev. Bra service å grymt bra burgare. Du kan välja specialkost och det finns GF ✌🏼 Å sen finns det val möjligheter på ”pommes” så jag tog Choritzo stripes med dip - OMG så... Visa hela »

7 jun 2019

Stans bästa burgare alla gånger. De håller alltid måttet, vi blir aldrig besvikna. Schyssta sides, sambon älskar deras pommes. Helheten på Barrel gör det komplett, ingenting saknas. Inredningen, härligt urbant. Personal som alltid ger det lilla extra. Ibla... Visa hela »

6 feb 2019

Otroligt bra ölutbud! Dock var burgaren väldigt saftig (åt deras barrels). Nu snackar vi alltså så pass saftig att det faktiskt blev ett problem. Det bara rann ner längst handen och allt innehöll flög ur när man tog första tuggan.

Annars... Visa hela »

5 okt 2018 · Uppdaterad

Denna recension gäller enbart kanelbulleburgaren som fanns till försäljning på kanelbullens dag.

Yolo, tänkte jag när jag likt en nyfiken gasell studsade in på Barrels. 140 kronor fick man hosta upp för burgaren i fråga, men det kunde det ju... Visa hela »

26 mar 2020

Barrels vid Mariatorget har den bästa lokalen av de tre Barrels restaurangerna som finns i Stockholm eftersom den är rymlig samt har en klockren plats för uteservering. Personalen ger ett trevligt bemötande och är snabba med servering. Hamburgarna är väldigt vä... Visa hela »

2 mar 2019

Gick hit igår för en öl, fick extremt bra hjälp och guidning när jag ville prova något nytt! Bartendern Richard var så trevlig så vi kom tillbaka för middag! GODASTE wingsen jag ätit!
Det här stället hamnar lätt på top 3... Visa hela »

9 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Den smörstekt chickensalad är fantastiskt och utrymmet är bra, men personalen är inte särskilt uppmärksam eller vänlig. Jag kommer tillbaka hit för lunch och jag genuinly älskar maten, men en trevligare Välkommen och behandling samtidigt som det skul... Visa hela »

13 jul 2019

Att inte kunna beställa på svenska !!!

1 mar 2019

Hej! Har varit på Barrels på Bysistorget och är otroligt imponerad av den service jag mött. Bartendern Richard var både kunnig kring ölsorter, hade en riktigt skön inställning och bidrog till en riktigt trevlig och personlig kväll. Kan varmt rekommende... Visa hela »