Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barrels Burgers & Beer Södermalm

3,6 • 8 recensioner

Användarbilder på Barrels Burgers & Beer Södermalm

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 feb 2019

Lika gott som original stället i gamla stan. Ligger i mina topp 3 hamburgare i Stockholm
Tog månadens burgare (burgerland). Gott!

Pga inte gillar deras pommes på den i Gamla stan så valde vi blooming onion.
Jävligt gott men 100 kr för 1 lök , a... Visa hela »

Listad i: Burgers
6 feb 2019

Otroligt bra ölutbud! Dock var burgaren väldigt saftig (åt deras barrels). Nu snackar vi alltså så pass saftig att det faktiskt blev ett problem. Det bara rann ner längst handen och allt innehöll flög ur när man tog första tuggan.

Annars... Visa hela »

7 jun 2019

Stans bästa burgare alla gånger. De håller alltid måttet, vi blir aldrig besvikna. Schyssta sides, sambon älskar deras pommes. Helheten på Barrel gör det komplett, ingenting saknas. Inredningen, härligt urbant. Personal som alltid ger det lilla extra. Ibla... Visa hela »

5 okt 2018 · Uppdaterad

Denna recension gäller enbart kanelbulleburgaren som fanns till försäljning på kanelbullens dag.

Yolo, tänkte jag när jag likt en nyfiken gasell studsade in på Barrels. 140 kronor fick man hosta upp för burgaren i fråga, men det kunde det ju... Visa hela »

2 mar 2019

Gick hit igår för en öl, fick extremt bra hjälp och guidning när jag ville prova något nytt! Bartendern Richard var så trevlig så vi kom tillbaka för middag! GODASTE wingsen jag ätit!
Det här stället hamnar lätt på top 3... Visa hela »

9 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Den smörstekt chickensalad är fantastiskt och utrymmet är bra, men personalen är inte särskilt uppmärksam eller vänlig. Jag kommer tillbaka hit för lunch och jag genuinly älskar maten, men en trevligare Välkommen och behandling samtidigt som det skul... Visa hela »

13 jul 2019

Att inte kunna beställa på svenska !!!

1 mar 2019

Hej! Har varit på Barrels på Bysistorget och är otroligt imponerad av den service jag mött. Bartendern Richard var både kunnig kring ölsorter, hade en riktigt skön inställning och bidrog till en riktigt trevlig och personlig kväll. Kan varmt rekommende... Visa hela »