Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bistro Casper

3,5 • 2 recensioner
Bistro Casper

På Dalagatan intill Vasaparken hittar du Bistro Casper, en färggrann restaurang som serverar lunch, middag och en populär brunch med många klassiker. Kvällstid erbjuds bland annat grillat, sallader och drinkar från baren. På somrarna står uteserveringen öppen nära grönskan.

Bistro Casper bjuder på avslappnad bistromiljö mitt i Vasastan, med färgstark konst på väggarna och blommor på borden. Här kan du äta lunch, middag och helgbrunch med utsikt över Vasaparken. Middagsmenyn innehåller bland annat grillade kötträtter och säsongsbetonade fisk- och fågelrätter, men också sallader med exempelvis chèvre. I fokus för matlagningen står utvalda råvaror – gärna närodlade och ekologiska. Restaurangen har även ett stort intresse för saffran, en krydda som de bland annat har arrangerat festivaler kring.

Även lunchen innehåller klassiska rätter, vegetariska alternativ och sallader. Grillade smörgåsar serveras också under dagarna. Vill du till exempel äta på kontoret eller i parken går det bra att beställa takeaway.

Under helgerna kan du avrunda veckan med en omtyckt brunch, fylld med klassiker som amerikanska pannkakor, äggrätter och bistroburgare. Till maten serveras typiska brunchdrinkar som mimosa och Bloody Mary. Under varmare månader går det bra att bänka sig på uteserveringen några steg från parken.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 dec 2018

Bistro Casper erbjuder ett bra lunchutbud med stora portioner till ett bra pris, då ingår dessutom sallad och bröd. Salladen kunde dock ha varit en aning mer spännande... Själva måltiden är mer i storleken av en middag än en lunch. Kalvköttbullarna var... Visa hela »

20 okt 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa lamm kotletter någonsin och den del var enorm! Jag kommer definitivt tillbaka för mer lamm! Servicen var lite slarvig.