Bistro Humlehof Södermalm

3,0
3 betyg
Redigera Bistro Humlehof Södermalm

Kvarterskrogen Humlehof har känslan av en tysk ölhall. Här serveras schnitzel och andra rejäla klassiker vid sidan av egenimporterade tjeckiska och tyska ölsorter på kran.

Humlehof är en kvarterskrog av det klassiska slaget, med mat, dryck och sympatisk atmosfär. Framförallt utmärker sig restaurangen med sin tyska ölhallskänsla som präglar både lokalen och utbudet. Här kan man slå sig ner vid ett bord eller hoppa upp längs bardisken och äta eller bara ta ett glas med vännerna.

Menyn presenteras på svarta griffeltavlor och består av mat från från Tyskland, Centraleuropa och Sverige. Här hittas bland annat schnitzel, gulaschsoppa, köttbullar och andra rejäla rätter till humana priser. Annars är det självklart det generösa ölutbudet som lockar. Ölkranarna är fyllda med egenimporterat tjeckiskt och tyskt öl som serveras med mycket skum, och man erbjuder även vin och alkoholfria alternativ.

För den som vill hämta med sin mat går allt på menyn att få som takeaway (medan man väntar kan man passa på att ta en öl). På somrarna är det bara att slå sig ner på uteserveringen och äta.

Användarbilder på Bistro Humlehof Södermalm Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 okt 2017

Har inte testat maten men som pub känns den genuin. Personalen kändes lite trött.

31 dec 2017

Ikväll fick jag uppleva homofobin på ett sätt som jag inte trodde existerade på den mest gayvänliga stället på jorden...Södermalm. Jag och min man satt i baren på Humlehof när två killar kom in...det var rätt tydligt att de var ett par... Visa hela »

19 aug 2021

Trevig familjär miljö med goda ölsorter på fat och god rustik mat på tallriken.