Bun Meat Bun Jakobsberg

5,0
1 betyg
Redigera Bun Meat Bun Jakobsberg

Bun Meat Bun började sin resa i Farsta söder om Stockholm, och blev snabbt ett populärt tillflyktshål för såväl lokalbor som långväga gäster. Allt började som en pop up, men idag hittar du deras permanenta hamburgerrestauranger på flera ställen runt om i Stockholm. Här görs vällagad snabbmat enligt "smashtekniken", där köttet pressas ut på stekbordet så att burgarna blir platta och får stekyta.

Sedan Bun Meat Buns första restaurang öppnade i Farsta Strand 2014 har hamburgarfantaster vallfärdat tvärsöver stan för att äta. Bakom restaurangen står två entusiaster med en idé om att erbjuda enkla och goda hamburgare av hög kvalitet, ett koncept som snabbt blev en succé. Deras lokaler har samma röda tråd vare sig du besöker denna i Jakobsberg eller någon annan – inredd med grå industristil och ärtgröna detaljer.

Burgarna, som tillagas på färsk, grovmald högrev, görs på beställning och serveras med amerikanska potatisbröd som bakas varje dag i ett lokalt bageri. Hamburgarna går såklart att kombinera med tunna fries och hemgjorda milkshakes som görs på glass från svenska Lejonet & Björnen. För den som föredrar ett grönt alternativ finns även en vegetarisk hamburgare med portabello att hitta på menyn.

Bun Meat Bun är inte bara ett ställe för vallfärdande hamburgerälskare. Hit välkomnas både kompisgäng och familjer på avslappnat vis, oavsett om man vill ta med sig något i farten eller sitta och äta i lugn och ro.

Bun Meat Bun handlar om en tro om att hamburgare inte behöver vara komplicerade för att vara goda, det menar i alla fall grundarna tillika hamburgerentusiasterna som står bakom det.

Se även Bun Meat Bun Söderhallarna, Bun Meat Bun Farsta, Bun Meat Bun Mariehäll, Bun Meat Bun K25

Användarbilder på Bun Meat Bun Jakobsberg Visa alla

  • Lägg till bild