Bun Meat Bun Söderhallarna

4,5
21 betyg
Redigera Bun Meat Bun Söderhallarna

Efter succén i Farsta slog Bun Meat Bun upp dörrarna i Söderhallarna mitt på Medborgarplatsen. Här steks omtalade hamburgare enligt konceptet "fast casual" – hög kvalitet på ett snabbt och enkelt sätt. Mest kända är de kanske för sin speciella "smashteknik", som får burgarfantaster att vallfärda.

Att servera hamburgare har som bekant blivit en riktig konst i Stockholm, och ett ställe som har fått gott rykte om sig är Bun Meat Bun som snabbt fick fantaster att flockas i Farsta. Numera är det alltså bara att stanna till (och ja, ställa sig i kö) hos den avskalade Södermalmsfilialen om du är inne i stan. Här görs hamburgare med grovmald högrev och klassiska, bageribakade potatisbröd på beställning. Sättet att trycka ut köttet på stekbordet för en bra stekyta har dessutom blivit Bun Meat Buns signum.

Menyn består av ett mindre antal hamburgare, varav en är vegetarisk (portabelloburgaren) och resten är variationer med ost, stekt lök, pickles och bbq. Bland tillbehören hittar du olika variationer av fries (vad sägs om smält ost?) samt flera dipsåser. Kombinera med en milkshake gjord på finglass, en hantverksöl eller varför inte en Snapple? Här är det amerikanskt så det förslår. Tanken att kombinera kvalitet med enkelhet och en avslappnad känsla gensomsyrar hela konceptet; här både beställer och betalar du i kassan.

Se även Bun Meat Bun Farsta, Bun Meat Bun Mariehäll, Bun Meat Bun K25, Bun Meat Bun Jakobsberg

Användarbilder på Bun Meat Bun Söderhallarna Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bun Meat Bun Söderhallarna av Adam L.
  • Standard royale with cheese – Bild från Bun Meat Bun Söderhallarna av Katarina D.
  • Bild från Bun Meat Bun Söderhallarna av Isabelle W.
  • Bild från Bun Meat Bun Söderhallarna av Ida B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 apr 2016 · Uppdaterad

Extremt fina burgare, och pommes! Billigt är det dessutom. Shaksen är också grymma. Enda klagomålen jag har är dipparna, som är trista, och lokalen, som är urtrist (typiskt snabbmatskedja).

21 sep 2020

En av mina topp 3 burgare. Betyget är för hamburgaren. Lokalen är nog en av de fulaste och tråkigaste ever. Typ hör sitter man bara om man är dödshungrig eller ska på bio sedan
Men har jag craving for his burgare är bun meat bun alltid ett säke... Visa hela »

Listad i: Burgers
6 feb 2020

Burgarna är riktigt bra. Jag håller Bun Meat Bun bland mina absoluta favoritställen. Miljön håller däremot inte alls samma klass som maten vilket gör att jag helst dyker upp på dagtid. Kön kan vara lång, så det kan bli stressigt om man inte... Visa hela »

26 maj 2019

Snabbmat till snabbmatspriser som faktiskt är bra! Vill du ha en trevlig atmosfär har du kommit fel. Det här är donken 2.0.

16 maj 2016

Supergoda burgare! Köttet är tunnare än andra kedjors, men riktigt saftiga och grym stekyta. Pommes är smala, luftiga och knapriga. Har även testat deras Nice fries som är toppad med stekt lök och dressing, som gav det lilla extra. Senast jag gick dit var en må... Visa hela »

3 mar 2017

Samma kvalité som i Farsta!

17 sep 2017

En väldigt het kandidat i hamburgar-världen i Stockholm! Sjukt bra burgare och känns inte sådär jobbigt flötigt. Bra bröd och bra stekyta på köttet och bra pris!

6 aug 2016

Service, omtanke och goda hamburgare. Tänk om all snabbmat kunde vara så här bra. Glöm att lokalen är trist, det är ju snabbmat.

Jag har fortfarande inte tagit mig ut till Farsta Strand (men det kommer) så jag kan inte jämföra. Jag har där... Visa hela »

1 okt 2019

FÖR gott för ditt eget bästa. Kan vara godaste köttburgarna jag ätit. Ett litet minus till omysig miljö och placering. Snälla, kan alla bara prova detta ställe!!

12 jun 2019

Vi är kräsna vad gäller RIKTIGA hamburgare. Vi har prova Mååånga i Sverige och i världen.
Kan säga att Bun meat Bun slår ALLA ställen.. 👌🏼

11 mar 2020

Bra burgare! Snabbmat fast godare. Jag gillade verkligen sötpotatispommesen som var tunn och krispig. Gillade inte miljön, inte så trevligt ställe att sitta på och tyvärr rätt stökigt när jag var där. Inte undanplockat eller torkade bord. Men absol... Visa hela »

16 aug 2018

Har Stefans cinderella story svandykt ner i asfalten eller fortsätter dom segla likt en havsörn högt högt ovan vattnet?

Frågar man mig så är det garanterat alternativ två, burgarna håller kvalitén platsen är attraktivare och det t... Visa hela »

31 dec 2018

Riktigt bra burgare - i en väldigt ocharmig miljö - med bra pommes. Skulle kanske inte gå förbi här för en sittning, men vill man bara ha en bra burgare är det helt OK.

18 mar 2019

En spontanare hit blev en vinnare!
Snabbmat är det ju förstås men inte betyder det smaklöst.
Det jg skulle säga är lite synd är att köttet inte är svenskt vilken gör att jag avstår från köttburgaren och kör på veg... Visa hela »

9 sep 2019

De bra burgarna kompenserar för det oerhört tråkiga läget! Goda fries och bra halloumiburgare.

Listad i: snabbt på söder
12 nov 2018

Bästa hamburgerstället !

9 jan 2021

Enligt mig Stockholms bästa burgare.
Ligger lite tråkigt i Söderhallarna men brukar ta med hem.
Har en Phil’s precis utanför dörren men går hellre några hundra meter extra för att få dessa burgare.
5/5

17 jul 2017

Jättegoda hamburgare och fantastiska pommes! Sittplatsdelen matchar inte maten som är av restaurangkvalité medan inredningen speglar snabbmatskedja.

30 maj 2018

Så sjuuuukt goda hamburgare och sweet potato fries med dragondipp! Har blivit beroende!

16 dec 2021

Sida 1 av 2