Efter succén i Farsta slog Bun Meat Bun upp dörrarna i Söderhallarna mitt på Medborgarplatsen. Här steks omtalade hamburgare enligt konceptet "fast casual" – hög kvalitet på ett snabbt och enkelt sätt. Mest kända är de kanske för sin speciella "smashteknik", som får burgarfantaster att vallfärda.
Att servera hamburgare har som bekant blivit en riktig konst i Stockholm, och ett ställe som har fått gott rykte om sig är Bun Meat Bun som snabbt fick fantaster att flockas i Farsta. Numera är det alltså bara att stanna till (och ja, ställa sig i kö) hos den avskalade Södermalmsfilialen om du är inne i stan. Här görs hamburgare med grovmald högrev och klassiska, bageribakade potatisbröd på beställning. Sättet att trycka ut köttet på stekbordet för en bra stekyta har dessutom blivit Bun Meat Buns signum.
Menyn består av ett mindre antal hamburgare, varav en är vegetarisk (portabelloburgaren) och resten är variationer med ost, stekt lök, pickles och bbq. Bland tillbehören hittar du olika variationer av fries (vad sägs om smält ost?) samt flera dipsåser. Kombinera med en milkshake gjord på finglass, en hantverksöl eller varför inte en Snapple? Här är det amerikanskt så det förslår. Tanken att kombinera kvalitet med enkelhet och en avslappnad känsla gensomsyrar hela konceptet; här både beställer och betalar du i kassan.
Se även Bun Meat Bun Farsta, Bun Meat Bun Mariehäll, Bun Meat Bun K25, Bun Meat Bun Jakobsberg