Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Bun Meat Bun Söderhallarna

5,0 • 4 recensioner
Bun Meat Bun Söderhallarna

Efter succén i Farsta slog Bun Meat Bun upp dörrarna inne i stan, den här gången i Söderhallarna mitt på Medborgarplatsen. Här steks omtalade hamburgare enligt konceptet ”fast casual” – hög kvalitet på ett snabbt och enkelt sätt. Mest kända är de kanske för sin speciella ”smashteknik” som får burgarfantaster att vallfärda från hela stan.

Att servera hamburgare har som bekant blivit en riktig konst i Stockholm, och ett ställe som har fått gott rykte om sig är Bun Meat Bun som snabbt fick fantaster att flockas i Farsta. Numera är det alltså bara att stanna till (och ja, ställa sig i kö) hos den avskalade Södermalmsfilialen om du är inne i stan. Här görs hamburgare med grovmald högrev och klassiska, bageribakade potatisbröd på beställning. Sättet att trycka ut köttet på stekbordet för en bra stekyta har dessutom blivit Bun Meat Buns signum.

Menyn består av ett mindre antal hamburgare, varav en är vegetarisk (portabelloburgaren) och resten är variationer med ost, stekt lök, pickles och bbq. Bland tillbehören hittar du olika variationer av fries (vad sägs om smält ost?) samt flera dipsåser. Kombinera med en milkshake gjord på finglass, en hantverksöl eller varför inte en Snapple? Här är det amerikanskt så det förslår. Tanken att kombinera kvalitet med enkelhet och en avslappnad känsla gensomsyrar hela konceptet; här både beställer och betalar du i kassan.

Se även Bun Meat Bun Farsta

Användarbilder på Bun Meat Bun Söderhallarna

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.
Erica P.

Supergoda burgare! Köttet är tunnare än andra kedjors, men riktigt saftiga och grym stekyta. Pommes är smala, luftiga och knapriga. Har även testat deras Nice fries som är toppad med stekt lök och dressing, som gav det lilla extra. Senast jag gick dit var en må... Visa hela »

Fredric E.

Samma kvalité som i Farsta!

Freja B.

Jättegoda hamburgare och fantastiska pommes! Sittplatsdelen matchar inte maten som är av restaurangkvalité medan inredningen speglar snabbmatskedja.