Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Burgers & Beer Rörstrandsgatan

3,2
13 recensioner

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Burgers & Beer Rörstrandsgatan

3,2
13 recensioner
Burgers & Beer Rörstrandsgatan

Mitt på restaurangtäta Rörstrandsgatan vid Sankt Eriksplan steks det upp burgare i retroinfluerad amerikansk miljö. Burgers & Beer slog upp dörrarna 2014, och som namnet antyder är det inte bara hamburgare som gäller här. Den som är törstig hittar både bärs och spetsade shakes att skölja ner snabbmaten med.

Se även Burgers & Beer Odengatan, Burgers & Beer Svea

Användarbilder på Burgers & Beer Rörstrandsgatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Burgers & Beer Rörstrandsgatan av Peter B.
  • Bild från Burgers & Beer Rörstrandsgatan av Annelie V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jan 2020

Burgare till lunch på Burgers & Beer Rörstrandsgatan. Okej burgare, inget extraordinärt. 15-talet bord. Lunchburgare med pommes 99:-.

11 aug 2019

Recensionen avser en riktigt god sallad. Burgarna är inget jag gillar här. Men denna sallad är fantastisk! Enkel men ändå inte. Grönsallad med skivad avokado och granatäpple som toppas med friterad halloumi, och aioli på det och rostad levain.
Bra pris... Visa hela »

16 okt 2018 · Uppdaterad

Äntligen frågar någon om hur jag vill ha mitt kött stekt! Är så trött på att alla andra slutat fråga och att jag nuförtiden alltid får torka i mig genomstekt kött vart jag än går... förutom när det gäller B&... Visa hela »

29 maj 2015

Läste nedan, håller helt med om burgaren (5)! Har också provat olika tillbehör, vissa grymma, andra sämre, men överlag bra. Verkar dock ha tajmat bättre tidpunkt, stämningen och lokal etc var riktigt bra (fredag middagstid). Precis som Flippin, Phil's o... Visa hela »

12 jul 2015

Skriver en ny recension på Burgers & Beer då jag nu varit här ett par gånger. Står fast vid att burgaren är grym, även om det finns några ännu bättre i stan. Står också fast vid att jag tycker tillbehören (dippar, pommes ä... Visa hela »

6 mar 2015

Jag är ett stort fan av Burgers & Beer och tycker att det låga betyget är oförtjänt.

Lokalen är inte den mysigaste, kanske är den för stor för den här typen av ställe och alldeles för ljus. Jag tänker att med hamburga... Visa hela »

27 jun 2020

Glömde våra HELT tillägg på avokado som vi betalade +40 kr för. De missade både jalapeno och rödlök på våra fries. Dem steker halloumin ibland och ibland friterar dem, förstår ej varför man inte håller samma meny. När... Visa hela »

4 jun 2018

Diggar detta ställe! Blev positivt överraskad. Portabelloburgaren med guacamole är ett tips!

12 jun 2018

Var riktigt nöjd första gången, lite mindre andra och lite mer tredje. Det kan bero på att jag har hittat så många goda burgare men definitivt ett burgarhak att ha i sitt portfolio. Lite mer åt diner hållet än resturang. Hade gärna sett en step... Visa hela »

24 feb 2017

Blivit en 5:A om det varit mer tryffel i majjon och mer stekt bröd. Dubbla kött på tripple cheese fantastiskt gott !!

23 jun 2015

Har varit där två gånger på kort tid, riktigt bra burgare, verkar som dom har tagit kritiken på pommesen på rätt sätt för nu var den riktigt krispig och bra. Småmissar dock jag ville inte ha grädde till min shake men den tog frugan hand om... Visa hela »

16 apr 2017

Beställde via UberEATS, maten som kom var inte den jag beställde (de skickade med glutenfritt bröd av någon anledning) saknades även den dryck jag beställt. Burgaren var i övrigt mycket sämre än de på andra ställen i närheten.

18 feb 2016

Provat både hamburgare och Tonfiskburgaren och de är båda grymma. Men det är inte värt det priset som det blir i slutändan. Vi pröjsade över 530spänn för det ovannämnda inkl 2 sides och 1 öl och ett glas vin. Själva burgaren i sig ka... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.