Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Colette

4,3
8 recensioner
Café Colette

Café Colette slog upp dörrarna hösten 2014 och här är det franskt som gäller rakt igenom, från den livade kvarterskrogskänslan till den traditionella menyn. Kvällstid serveras bland annat ostron och mousserande, liksom obligatoriska rätter som salad nicoise, quiche lorraine och boeuf bourguignon. Här kan du även ta en lite enklare baguette, en klassisk dessert eller ett glas franskt biodynamiskt vin.

Användarbilder på Café Colette Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Café Colette av Hanna T.
  • Bild från Café Colette av Hanna T.
  • Bild från Café Colette av Hanna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 aug 2020

Underbar liten fransk bistro med toppservice och vällagad och god mat! Råbiffen hade kunnat smaka lite mer men utöver det var det jättebra! Mysig uteservering också. Hit kommer jag gå igen och igen 😊

9 feb 2019

Svårt att toppa upplevelserna jag haft här. Maten är väldigt god, gästerna är livliga och personalen bryter på franska på ett sätt som får nackhåren att resa sig. De har också väldigt goda ostron till ett hyggligt pris.

Listad i: Ostron
1 apr 2020

Har helt missat franska bistron Colette. Varför vet jag inte men testade stället ikväll och blev väldigt förtjust.
För det första så har Cafe Colette en väldigt inbjudande uteservering med infravärme och filtar, älskar att kura ihop mig ut... Visa hela »

9 sep 2019

Ryktet på stan säger att Vasastans bästa lunchrestaurang, Café Colette, har slutat med luncherna. 😢 Au revoir Colette.

3 aug 2020

Stockholms bästa ställe! Fantastisk och kunnig personal som tipsade oss om att välja ett rosé bubbel.
Vi var hungriga, men ville inte äta något tungt så vi beställde in en charkbricka samt löjromschips. Perfekt! Mitt nyupptäckta favoritstä... Visa hela »

30 okt 2018 · Uppdaterad

Jag var redan lite småkär i stället innan jag ens kom hit, då jag är en självutnämnd frankofil
Vasastans franska kvarterskrog med all sin franska brytning hos ägarna till inredningen.
Menyn har ALLT jag älskar; chark, fransk löksoppa, och s... Visa hela »

Listad i: Råbiff
25 maj 2017

Prisvärt middagsställe/kvarterskrog. Ingen superservice, lite långtsamt, osv, men inget så pass att man började störa sig. Delade på sniglar och en charkbräda tillförrätt, helt ok! Moules till huvudrätt, som var väldigt bra, men hade fö... Visa hela »

22 feb 2016

Extremt mysigt ställe och trevlig personal. Perfekt när man är sugen på lite god mat och ett glas rött efter jobbet och det kan nog bli ett stammisställe. Vi åt råbiff och perfekt stekta pilgrimsmusslor, dessa rekommenderas varmt.