Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Colette

4,2 • 5 recensioner
Café Colette

Café Colette slog upp dörrarna hösten 2014 och här är det franskt som gäller rakt igenom, från den livade kvarterskrogskänslan till den traditionella menyn. Kvällstid serveras bland annat ostron och mousserande, liksom obligatoriska rätter som salad nicoise, quiche lorraine och boeuf bourguignon. Här kan du även ta en lite enklare baguette, en klassisk dessert eller ett glas franskt biodynamiskt vin.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 feb 2019

Svårt att toppa upplevelserna jag haft här. Maten är väldigt god, gästerna är livliga och personalen bryter på franska på ett sätt som får nackhåren att resa sig. De har också väldigt goda ostron till ett hyggligt pris.

Listad i: Ostron
1 mar 2019 · Uppdaterad

Om inte Stockholm, så åtminstone Vasastans bästa lunchställe! Fransk husmanskost när den är som bäst. Avspänt och hemtrevligt. Tiotalet bord inne, samt uteservering på sommaren. Kopplingen till filmen Ratatouille är slående. Dom har ju t.o.m... Visa hela »

30 okt 2018

Jag var redan lite småkär i stället innan jag ens kom hit, då jag är en självutnämnd frankofil

Vasastans franska kvarterskrog med all sin franska brytning hos ägarna till inredningen.

Menyn har ALLT jag älskar; chark, fransk lökso... Visa hela »

Listad i: Råbiff
25 maj 2017

Prisvärt middagsställe/kvarterskrog. Ingen superservice, lite långtsamt, osv, men inget så pass att man började störa sig. Delade på sniglar och en charkbräda tillförrätt, helt ok! Moules till huvudrätt, som var väldigt bra, men hade fö... Visa hela »

22 feb 2016

Extremt mysigt ställe och trevlig personal. Perfekt när man är sugen på lite god mat och ett glas rött efter jobbet och det kan nog bli ett stammisställe. Vi åt råbiff och perfekt stekta pilgrimsmusslor, dessa rekommenderas varmt.