Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Colette

3,9
15 betyg
Redigera Café Colette

Café Colette slog upp dörrarna hösten 2014 och här är det franskt som gäller rakt igenom, från den livade kvarterskrogskänslan till den traditionella menyn. Kvällstid serveras bland annat ostron och mousserande, liksom obligatoriska rätter som salad nicoise, quiche lorraine och boeuf bourguignon. Här kan du även ta en lite enklare baguette, en klassisk dessert eller ett glas franskt biodynamiskt vin.

Användarbilder på Café Colette Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Café Colette av Caroline S.
  • Bild från Café Colette av Hanna T.
  • Bild från Café Colette av Hanna T.
  • Bild från Café Colette av Hanna T.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 mar 2022 · Uppdaterad

Genuint fransk känsla, ingen tjusig restaurang utan mer mysig. Blev dock lite besviken på kvalitén på maten , åt råbiffen som var fint presenterad men helt ok smakmässigt. Likaså créme brulen, den var lite för bränd och inte så b... Visa hela »

9 feb 2019

Svårt att toppa upplevelserna jag haft här. Maten är väldigt god, gästerna är livliga och personalen bryter på franska på ett sätt som får nackhåren att resa sig. De har också väldigt goda ostron till ett hyggligt pris.

Listad i: Ostron
7 aug 2020

Underbar liten fransk bistro med toppservice och vällagad och god mat! Råbiffen hade kunnat smaka lite mer men utöver det var det jättebra! Mysig uteservering också. Hit kommer jag gå igen och igen 😊

1 apr 2020

Har helt missat franska bistron Colette. Varför vet jag inte men testade stället ikväll och blev väldigt förtjust.
För det första så har Cafe Colette en väldigt inbjudande uteservering med infravärme och filtar, älskar att kura ihop mig ut... Visa hela »

3 aug 2020

Stockholms bästa ställe! Fantastisk och kunnig personal som tipsade oss om att välja ett rosé bubbel.
Vi var hungriga, men ville inte äta något tungt så vi beställde in en charkbricka samt löjromschips. Perfekt! Mitt nyupptäckta favoritstä... Visa hela »

24 sep 2021

Hemtrevligt, avslappnat, kvarterskrog etc. Maten är bra!

24 apr 2022

Gemytligt, bullrigt och mysigt! Känns som man sitter på en kvarterskrog någonstans i Frankrike, personalen är charmigt förvirrade och maten är mycket god! Kommer absolut komma tillbaka fler gånger 🥰

9 sep 2019

Ryktet på stan säger att Vasastans bästa lunchrestaurang, Café Colette, har slutat med luncherna. 😢 Au revoir Colette.

14 sep 2021

Mysig liten fransk bistro på St Eriksgatan. Jag är ingen omelett-person men deras äter jag med glädje. Senast beställde jag in en moule och blev inte heller besviken. Trevlig service, gott vin och bra mat..inga krusiduller. Det enda som jag kan klaga på är att de... Visa hela »

22 feb 2016

Extremt mysigt ställe och trevlig personal. Perfekt när man är sugen på lite god mat och ett glas rött efter jobbet och det kan nog bli ett stammisställe. Vi åt råbiff och perfekt stekta pilgrimsmusslor, dessa rekommenderas varmt.

30 okt 2018 · Uppdaterad

Jag var redan lite småkär i stället innan jag ens kom hit, då jag är en självutnämnd frankofil
Vasastans franska kvarterskrog med all sin franska brytning hos ägarna till inredningen.
Menyn har ALLT jag älskar; chark, fransk löksoppa, och s... Visa hela »

25 maj 2017

Prisvärt middagsställe/kvarterskrog. Ingen superservice, lite långtsamt, osv, men inget så pass att man började störa sig. Delade på sniglar och en charkbräda tillförrätt, helt ok! Moules till huvudrätt, som var väldigt bra, men hade fö... Visa hela »

10 nov 2022

God mat, skön miljö och god stämning hos personalen! Vi var ett gäng som smakade ganska olika delar av menyn och alla var mycket nöjda. Några av oss var intresserade av viner och personalen kunde verkligen sina rekommendationer! Vi var alla överens om att man komm... Visa hela »

29 jan 2022

25 aug 2021 · Uppdaterad

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.