Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Corniche

4,0
4 recensioner
Café Corniche

Det libanesiska köket fortsätter att locka stockholmarna med sin varma och sociala matkultur. Vid Norr Mälarstrand bjuder mysiga Café Corniche på en bit av Libanon och lägger ribban högt. I centrum står råvarorna och den inspirerande miljön där ingen detalj glöms bort.

Meze har blivit en given ingrediens på stans restaurangkarta, men till det libanesiska köket hör givetvis hela restaurangupplevelsen med varma vibbar och snirkliga inredningsdetaljer. Något som restaurangen och cateringfirman Café Corniche har tagit fasta på. Med hög ambitionsnivå och utsikt över Norr Mälarstrand serveras libanesisk mat och fin detaljering både på tallriken och i lokalen. De mönstrade mattorna samsas här med upputsade träslag och varma färger i interiören. Tanken är att gästerna ska lämna bordet med en glad och inspirerande känsla.

På tallriken serveras klassiska kalla och varma meze, libanesiska smårätter, som hummus, vinbladsdolmar och falafel. Den som vill ha mer hittar även större rätter med fisk, kyckling eller kött samt söta desserter som den kända baklavan att avsluta måltiden med. Utöver den vanliga restaurangdelen ordnar Corniche allt från catering till festvåning och events för en hel upplevelse. Bland annat går det att abonnera lokalen för en "Tusen och en natt"-kväll som avslutas med magdans.

Till specialiteterna hör också tillfällen som julbord och bröllop för alla som längtar österut och vill ha mer än enbart meze. Eller varför inte ta steget ännu längre och delta på någon av restaurangens matlagningskurser, inklusive kockduell. Vill man ta upplevelsen till kontoret anordnas dessutom kontorsfester med kuddar, mattor och tyger som skapar ett helt landskap i arbetsrummet.

Användarbilder på Café Corniche

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 mar 2020

Toppen mat och service!

9 mar 2020

Toppen mat, service och stämning. Hit återkommer vi!

30 dec 2019

Absolut godaste libanesiska maten jag någonsin ätit. Mycket trevlig personal och fin utsikt. Rekomenderas starkt!

30 apr 2018

Sämsta libanesiska stället jag har varit på i Sthlm! Maten var så smaklöst och vidrig , oprofessionell personal dålig service och maten motsvarar inte med det som står i menyn. Det var varken gott ellr mysigt . Det luktade rök medan vi åt maten .