Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Cuvée

4,0
9 recensioner
Redigera Café Cuvée
Café Cuvée

Ett gastronomiskt vardagsrum med klassiska och moderna smaker och influenser från hela världen - så kan man beskriva Café Cuvée, en kvartersbistro på Söder som gottar sig lite extra i det svenska och franska. Hit hittar man för både mat och dryck.

Se även Cave Cuvée

Användarbilder på Café Cuvée Visa alla

  • Lägg till bild
  • Rödbeta – Bild från Café Cuvée av Elin E.
  • Carpaccio – Bild från Café Cuvée av Elin E.
  • Cavatelli – Bild från Café Cuvée av Elin E.
  • Havskräfta – Bild från Café Cuvée av Elin E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2019

Det svajar mellan 3 & 4 för mig. Men eftersom jag gärna vill komma tillbaka så får det bli 4a.

Maten är deras styrka! Man behöver 3-4 rätter per person absolut. Men det är inte svårt att hitta något man tycker om för det är... Visa hela »

Listad i: Söder
8 feb 2020

Läser tidigare recensioner och förstår att dom steppat upp ordentligt det senaste året - kvällen här blev magiskt! Maten var såå såå god och servicen klanderfri! Favoriter från menyn blev havskräfta, biff och comté. ... Visa hela »

11 feb 2019

Svårt att betygsätta den här restaurangen. Maten hade nästan kunnat vara en femma. Lokalen och servicen snarare en trea. För vi någon form av snitt och dessutom räknar in att jag gärna skulle gå tillbaka igen, så landar vi nog på en fyra ä... Visa hela »

13 maj 2020

ett ändå väldigt bra första besök när det var nyöppnat (minns ej exakt när). Bra mat och väldigt mysig lokal men skulle vilja återkomma igen för att eventuellt ge fyra (som det mycket troligt skulle kunna bli).

8 maj 2019

En mysig lokal och riktigt bra mat 😍. Roliga och smakrika mellanrätter samt bra service. Älskar att du kan välja alla deras efterrätt i små versioner.

9 sep 2019

Inte mer, inte mindre. Serverar mat som är enkel att laga hemma, men trevligt att gå hit om man inte orkar. Helt ok interiör och gullig personal.

24 jan 2021

Kanonbra mat och suveräna viner.

26 maj 2019

Kvarterskrog Deluxe med fyndig meny, magiskt god mat och superb service.Hit kommer vi snart tillbaka:)

2 dec 2019

Maten var helt fantastisk, smakrik, perfekt tillagad och vacker att se på. Vi var två som delade på fyra rätter och en dessert. Trevlig och tillmötesgående personal.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.