Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Café Nizza

3,5
17 recensioner
Redigera Café Nizza
Café Nizza

I Hjördis gamla lokaler på Södermalm huserar numera franskinfluerade Café Nizza, syskon till Babette på Roslagsgatan. Här serveras lunchmeny med tre rätter samt en middagsmeny med fyra rätter som varierar från dag till dag. Vad menyn består av för dagen får gästerna veta först när de sätter sig till bords. Även drop-in-del med barmeny erbjuds.

Användarbilder på Café Nizza Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Café Nizza av Fredrik J.
  • Bild från Café Nizza av Fredrik J.
  • Bild från Café Nizza av Louise L.
  • Cacio e Pepe – Bild från Café Nizza av Louise L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 dec 2020

God italiensk mat i en mysig kvarterskrogsmiljö! Lite att önska smakupplevelsemässigt men det vägs upp av trevlig service, riktigt rimlig prisbild (595 kr för förrätt, pastarätt, varmrätt och liten dessert) och härlig atmosfär.

22 apr 2018

Nizza är speciellt och unikt, framför allt när det kommer till maten, men sen hur gott det faktiskt är, är en annan femma. Man kan välja från en liten à la carte, alternativt en set menu, där de har plockat ut favoriterna. Vi tog den, en femrätter... Visa hela »

27 nov 2020

Jag hade otroligt höga förväntningar på Café Nizza. Har sett många bilder på sociala medier och hört att pastan ska vara magisk. Jag och min vän har försökt få bord vid flera tillfällen, men det är alltid fullbokat. Men så... Visa hela »

14 maj 2020 · Uppdaterad

Jag har hört väldigt bra om Nizza och länge haft restaurangen på min prioritetslista över ställen jag måste besöka. Detta trots att stängningen av Hjördis fortfarande gör lite ont. Passade dock på att gå hit när jag fyllde å... Visa hela »

17 jun 2021

Bra vinlista och helt ok meny men tråkigt setting.

6 maj 2018

Man kommer in här med höga förväntningar efter läst om Nizza i var och varannan DN På Stan och jag tycker verkligen de lever upp till dem. Personalen känns otroligt erfaren och intresserad när man har frågor, maten är fantastisk och deras viner ä... Visa hela »

25 feb 2020

Hur trevligt som helst för vin och oliver. Dessvärre är maten en besvikelse, det fokuseras för mycket på framställning och för lite på smak. Men om det skruvas lite på detta så kan det nog bli bra.

14 maj 2020

Jag vill älska Nizza, och tycker det är en väldigt mysig lokal och stämning. Men jag förväntar mig faktiskt mer av maten. Den är god, men inte wow de 2 gånger jag varit där. Men det finns verkligen potential att bli en fyra!

2 nov 2018

Liten vardagsromantisk kvarterskrog med kakel, marmor och behaglig belysning.
Blandad klientel men något mer åt det söderchilla hållet. Typ artsy farsty ppl.
Boka bord, det finns drop-in platser i baren.
Min helhetsupplevelse av maten var understimulerande (kan h... Visa hela »

5 jan 2017

Trevlig kvarterskrog på Åsögatan. Vid bordsbokning väljer restaurangen vad du ska äta i form av en femrättersmeny. Otroligt gott och prisvärt (500kr). Stort plus för den generösa vinlistan.

23 maj 2020

Supernöjda, allt från grym chark till förrrätt, superb. pasta till varmrätt och den godaste mandelkaka jag ätit till efterrätt. Passar både kompisgänget och dejten!

10 mar 2019

Mysigt ställe med ett bra upplägg, 4 rätter för 595 kr. Bra utbud med viner men hade gärna fått ha ett större utbud med övrig dryck. Maten var överlag bra. Pastan var grym och övriga rätter höll bra klass men inte på den nivå j... Visa hela »

13 apr 2017 · Uppdaterad

Har bara suttit i baren och druckit vin och ätit lättare mat, vilket är trevligt! Gott vin på glas och ett par lite mer oväntade rätter på barmenyn, som sparris och hjärtmusslor med curry. Stället funkar lika bra för en spontankväll i baren so... Visa hela »

4 okt 2018 · Uppdaterad

Trevligt ställe med hipster-aura som bjuder på god mat och skön atmosfär. Bra restaurang för avslappnat häng med vännerna.

3 jun 2019

Översätt till svenska »

Hyggelig restaurant med god mat og super vin.

28 jul 2018

Käkade här för en vecka sedan. Finstämd mat med höga smaker, bra service som är där när man behöver och grymt bra vin. För mig är Nizza verkligen ett ställe jag rekommenderar och gärna spenderar mycket tid på, det är helt i... Visa hela »

7 maj 2017

Trevlig miljö och personal, men hade väntar mig mycket mer av maten. Det var först när efterrrätyen serverades som det var en riktigt smakupplevelse, innan lite tråkigt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.