Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Café Nizza

3,7 • 10 recensioner
Café Nizza

I Hjördis gamla lokaler på Södermalm huserar numera franskinfluerade Café Nizza, syskon till Babette på Roslagsgatan. Här serveras lunchmeny med tre rätter samt en middagsmeny med fyra rätter som varierar från dag till dag. Vad menyn består av för dagen får gästerna veta först när de sätter sig till bords. Även drop-in-del med barmeny erbjuds.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jul 2018

Käkade här för en vecka sedan. Finstämd mat med höga smaker, bra service som är där när man behöver och grymt bra vin. För mig är Nizza verkligen ett ställe jag rekommenderar och gärna spenderar mycket tid på, det är helt i... Visa hela »

6 maj 2018

Man kommer in här med höga förväntningar efter läst om Nizza i var och varannan DN På Stan och jag tycker verkligen de lever upp till dem. Personalen känns otroligt erfaren och intresserad när man har frågor, maten är fantastisk och deras viner ä... Visa hela »

22 apr 2018

Nizza är speciellt och unikt, framför allt när det kommer till maten, men sen hur gott det faktiskt är, är en annan femma. Man kan välja från en liten à la carte, alternativt en set menu, där de har plockat ut favoriterna. Vi tog den, en femrätter... Visa hela »

2 nov 2018

Liten vardagsromantisk kvarterskrog med kakel, marmor och behaglig belysning.
Blandad klientel men något mer åt det söderchilla hållet. Typ artsy farsty ppl.
Boka bord, det finns drop-in platser i baren.
Min helhetsupplevelse av maten var understimulerande (kan h... Visa hela »

5 jan 2017

Trevlig kvarterskrog på Åsögatan. Vid bordsbokning väljer restaurangen vad du ska äta i form av en femrättersmeny. Otroligt gott och prisvärt (500kr). Stort plus för den generösa vinlistan.

10 mar 2019

Mysigt ställe med ett bra upplägg, 4 rätter för 595 kr. Bra utbud med viner men hade gärna fått ha ett större utbud med övrig dryck. Maten var överlag bra. Pastan var grym och övriga rätter höll bra klass men inte på den nivå j... Visa hela »

3 jun 2019

Översätt till svenska »

Hyggelig restaurant med god mat og super vin.

4 okt 2018 · Uppdaterad

Trevligt ställe med hipster-aura som bjuder på god mat och skön atmosfär. Bra restaurang för avslappnat häng med vännerna.

13 apr 2017 · Uppdaterad

Har bara suttit i baren och druckit vin och ätit lättare mat, vilket är trevligt! Gott vin på glas och ett par lite mer oväntade rätter på barmenyn, som sparris och hjärtmusslor med curry. Stället funkar lika bra för en spontankväll i baren so... Visa hela »

7 maj 2017

Trevlig miljö och personal, men hade väntar mig mycket mer av maten. Det var först när efterrrätyen serverades som det var en riktigt smakupplevelse, innan lite tråkigt.