Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Cevicheria Aji y Ajo

4,6
7 betyg
Redigera Cevicheria Aji y Ajo

Peruanska Aji y Ajo är Skandinaviens första riktiga cevicheria. Här serveras nationalrätten ceviche, syrlig snabbmarinerad fisk, på äkta peruanskt vis. Lovorden lät inte vänta på sig efter öppningen 2011 och året därpå vann Aji y Ajo priset som "Årets smaksättare" på Restauranggalan.

Cevicheria Aji y Ajo låg från början i Hökarängen men hittas idag i Norra Hammarbyhamnen, ett stenkast från Sofo och Ringvägen. Lokalen är ljus och den färgglada interiören för direkt tankarna till Sydamerika. Här finns det gott om utrymme för större sällskap, vare sig man är familj eller vänner, men det passar även den som vill ha en middag på tu man hand – här är alla välkomna.

Som införstått består menyn av autentisk ceviche i alla dess former, med både fisk och skaldjur. Här använder man även en mängd olika exotiska frukter. Cevichen är främst en fiskrätt och tillika Perus nationalrätt. Den tillagas främst med färsk vit fisk som man marinerar med limejuice och smaksätter på olika sätt. Idag har rätten spridits internationellt och blivit omtyckt världen över – inte minst på prisbelönta Aji y Ajo.

Användarbilder på Cevicheria Aji y Ajo Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Cevicheria Aji y Ajo av Catrin M.
  • Bild från Cevicheria Aji y Ajo av Catrin M.
  • Bild från Cevicheria Aji y Ajo av Catrin M.
  • Ceviche – Bild från Cevicheria Aji y Ajo av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2019

Har ätit på stället i Hökarängen flertalet gånger och en gång på Södermalm. Riktigt autentiska peruanska smaker och en ägare som är noggrann med hur stället sköts och vilken mat som serveras. Ceviche är alltid en riktig smakki... Visa hela »

18 okt 2021

Här är man så långt ifrån koncept som det går att komma. Allt är bara genuint. Drivs av en mycket passionerad man, och hans familj hjälper till. Lokalen lämnar en del att önska, men vad gör det när maten är så god? Testade en... Visa hela »

24 mar 2022

Vet inte varför denna restaurangen är lite svår att recensera. Restaurangen ligger precis vid vattnet, så kan tänka mig att det blir magiskt nu när det börjar bli varmt. Allt känns väldigt autentiskt och gillar verkligen ägarens personlighet. Tacos... Visa hela »

1 apr 2019

Ett måste för alla ceviche-älskare! har vart här både tidigare lokal vid Hökarängen och nu på söder! Älskar cevichen här! De har en rätt med flera ceviche ta den så kan man prova flera smaker! Fräscht, gott, syrligt, mums!!! A... Visa hela »

Listad i: Favoriter
31 dec 2018

Var på detta ställe redan när det låg i Hökis - och fick ett bra snack med ägaren om vad han ansåg om Ceviche. Bra både vad gäller klassisk och lite modernare ceviche. Fräsch, färskt, syrligt och lite pusha.

21 okt 2018 · Uppdaterad

Mkt mysigt och med grym mat! Finns potential att göra uteserveringen mkt bättre.

14 aug 2018

Garanterat den bästa cevichen i Stockholm!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.