Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Copacabana Restaurang & Bar

0,0
0 betyg
Redigera Copacabana Restaurang & Bar

På Copacabana får du uppleva något annorlunda. Under dagtid serveras lunch, och framåt kvällen på fredagar och lördagar kan du boka in en AW. På menyn hittar du husmanskost och klassiska rätter med kontinentala inslag. I baren kan du beställa såväl vin som öl och cocktails.

Affärslunch med kompisen eller kollegorna – Copacabana på Kungsholmen serverar typiska varmrätter som du känner igen. Allt från caesarsallad till fiskgryta eller fjällröding. Lunchmenyn uppdateras kontinuerligt efter säsong, och erbjuder alltid flertalet rätter per dag, för den som gillar kött och fisk såväl som vegetariskt.

Fredagar och lördagar svidar restaurangen om till bar och välkomnar sina gäster in på en afterwork. Här finns en stor passion för cocktails, men självklart finns vin, öl och alkoholfria alternativ att välja bland. På vin- och öllistan hittar du ett klassiskt utbud på flaska, fat och glas. I cocktailsortimentet utgår man från den spritsort som du föredrar, för att sedan komponera ihop goda smaker – redan etablerade sådana som nytänkande.

Atmosfären är avslappnad. Här finns utrymme för samtal, samtidigt som man kan gunga med till musiken i bakgrunden. Placeringen på Fleminggatan gör att Copacabana ligger centralt och nära till många krogar för de som vill gå vidare efter ett – eller ett par – glas.

På Copacabana anordnar man även evenemang och fester, vare sig det är en privat tillställning eller för företaget. Här finns plats för upp till 120 gäster, men det spelar ingen roll om ni är ett litet eller stort sällskap – engagemanget och möjligheter är lika ändå.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Copacabana Restaurang & Bar!

Användarbilder på Copacabana Restaurang & Bar Visa alla

  • Lägg till bild