Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Crispy Pizza Bistro

4,7 • 3 recensioner
Crispy Pizza Bistro

Finpizzatrenden har spridit sig som en löpeld genom Stockholm och givetvis har den även nått Vasastan. På Crispy Pizza Bistro, som öppnade 2015, satsas det helhjärtat på närodlade råvaror och snygg miljö för pizzaentusiaster som är tidsenligt kräsna. Allt enligt mottot "sharing is caring".

Den lilla lokalen på Upplandsgatan kantas av plåtväggar, industrilampor och rustika träbord med mysfaktor. Här görs pizzorna på svenska råvaror som är ekologiska och närodlade, och upplägget bjuder in till att testa och festa loss på flera olika varianter. Tanken är nämligen att pizzorna ska skäras upp i slices och delas med resten av sällskapet, inte minst om du drabbas av beslutsångest. Bland smakerna hittar du såväl uppdaterade delikatesstoppings som gamla klassiker i stil med skinka och ananas.

För den som föredrar lite mer moderna pizzavarianter finns allt från gris och kyckling till grönsaker och ostar att välja mellan. Kanske pulled pork med karamelliserad rödlök eller ädelost med butternutpumpa och honung hamnar på tallriken. Eller varför inte lite chimichurri? Även flatbread står att hitta på menyn, men också alternativ såsom sallader och chicken wings för den som inte är lika pizzasugen. Kombineras gör maten givetvis med mikrobryggd svensk öl eller ett glas vin för den som är sugen. Finns det plats kvar i magen är det bara att avsluta måltiden med lite ekologisk glass.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Richard S.

Wow, länge sedan jag blev imponerad utav en pizza! Otroligt goda, tunna och en skön mättnad efteråt. Lite ställe men genuint och personlig personal med bra service. Kommer åka tillbaka många gånger!

Adam L.
Fredric E.

Tunna och krispiga pizzor med spännande smaker. Kan helt rekommendera.