Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Duvel Café

4,6
7 recensioner
Redigera Duvel Café
Duvel Café

Duvel Café intill Norra Bantorget kan vara lätt att missa från utsidan, men inne duggar både gästerna och de kända musslorna tätt. Här står det bästa från de europeiska matkulturerna i fokus, med kulinariska rätter från hela kontinenten. I cocktailbaren serveras nytänkande drinkar och belgisk tappöl.

Se även Pressklubben

Användarbilder på Duvel Café Visa alla

  • Lägg till bild
  • Lax med örtkräm – Bild från Duvel Café av Lisa S.
  • Hjortfärsbiffar, pressgurka, potatispuré, lingon – Bild från Duvel Café av Lisa S.
  • Lunch-förrätt – Bild från Duvel Café av Jessica K.
  • Lunch-huvudrätt – Bild från Duvel Café av Jessica K.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 apr 2015

Tycker man hör förvånansvärt lite om Duvel Café ute på stan. Det är verkligen ett ställe som förtjänar mer uppmärksamhet!

Allra bäst var miljön. Fantastiskt fin lokal som passar för alla tillfällen. Till middag... Visa hela »

24 sep 2018

Ett favoritställe för lunch. Alltid gott och mycket trevlig service. Visserligen är priset därefter men ändå värt tycker jag. Har ännu inte riktigt utmanat den rejäla baren som alltid lockar precis vid entrén. I min uppfattning passerar det lite u... Visa hela »

24 apr 2019

Trevlig ölhak med bra käk, stenkast från Centralen. Om man önskar ett gigantiskt ölsortiment kliver man dock hellre in på systerkrogen Pressklubben vägg-i-vägg.

10 jul 2018 · Uppdaterad

Då jobbet ligger nära blir det många luncher här på Duvel Café - fantastisk personal, god mat och superfin inredning gör att jag ständigt vill gå tillbaka!

2 jul 2019

Premiärlunch på Duvel Café! Wow vilken lunch, matkoman är ett faktum! Supergott och trevligt och fullt med folk! Vi åt dagens och det var toppen. Hjortfärsbiffar till varmrätt och lax till förrätt. Äntligen hittat ett perfekt lunchställe!

8 nov 2018

Ett ställe som bara växer ju oftare man är där. Bra mat o dryck förstås, men dessutom en fantastisk och proffsig personal. Mkt fin o varm miljö. Jag återkommer ständigt. /Urban Schönbeck

8 jun 2019

Stort sällskap med olika smak och matval trots det en fantastisk service

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.