Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eatery Luma Park

4,3
9 recensioner
Eatery Luma Park

Eatery i Hammarby sjöstad står öppet med café och restaurang för både kontorsfolk och andra hungriga gäster. Här satsar man även hårt på konferens och fest, med moderna lokaler i olika storlekar. Från huset har man utsikt över intilliggande Hammarbykanalen.

Eatery har etablerat sig som en minikedja utanför tullarna med fokus på att vara en mötesplats med generösa öppettider och välkomnade för både barn och vuxna. Stället är rymligt, vilket gör det barnvagnsvänligt och populärt bland barnfamiljer, och till de små barnen erbjuds pyssel. På Eatery Luma Park serveras frukost, lunch och fika under vardagarna, och på lördagar kan man äta brunchbuffé. Köket är Krav-certifierat och här strävar man efter närproducerade och ekologiska råvaror.

Lunchen innehåller alltid fisk, kött/kyckling och vegetariskt alternativ, samt stående rätter som sallad och hamburgare, och det ingår även en stor salladsbuffé. I cafédelen hittas allt från frukosterbjudanden till smörgåsar, smoothies, wraps och matlådor. Sommartid öppnar man upp den rymliga uteserveringen precis intill kanalen; ett tips till den som vill kombinera mat med sol är då att komma på brunch och lyssna på livemusik.

Konferens och event
För den som ska arrangera konferens, fest eller andra event har stället flera utrustade lokaler att välja mellan för olika behov, exempelvis den unika konferenslokalen Volt, men det går även att hyra själva restaurangen. Lokalerna kan alltid kombineras med konferenspaket som innehåller exempelvis fika, lunch och middag.

Se även Eatery Sundbyberg, Eatery Gärdet, van der Nootska Palatset

Användarbilder på Eatery Luma Park

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jan 2020

Stor lunchrestaurang i Luma. Husmanskost, fräscht och trevligt.

9 jun 2018

Jag var här och åt lunch först och tyckte mycket om maten och lokalerna. Detta gjorde att vi återkom med en konferens som var super, lokalen helt enastående med magnifik utsikt och otroligt personlig och bra service. Har även varit tillbaka på fest i samma loka... Visa hela »

13 jan 2019

Brunch
Efter att ha läst alla bra recensioner bestämde vi oss för att gå hit. Det vi åt smakade ok men såg halvtrist ut och lite tråkigt att dricka kaffe i pappmugg. Det hade varit bra om alla maträtter, tillbehör och röror hade haft skyltar... Visa hela »

Svar från Eatery Luma Park

Hej Ulrika, stort tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Det betyder mycket för oss och hjälper oss i vår strävan att hela tiden utvecklas. Vi vill gärna gottgöra dig och hoppas du vill komma och ge oss en chans till.
Varma hälsningar Malin på Eatery Luma.

8 jun 2018

Har varit där på både som privatperson på brunch och lunch samt genomfört företagsevents. Genomgående god servis, bra mat och trevlig personal.

8 jun 2018

Mycket bra lunch och fantastiska konferensrum. Bra vegetariskt!

8 jun 2018

Bästa lunchen på södra sidan!
Utsikten från konferensen är oslagbar!

8 jun 2018

Eatery har fantastiskt goda luncher till bra priser (alltid 3 olika rätter + salladsbord) och det finns även ett trevligt café med sallader, wraps e t c. Jag gillar inredningen och jag har även varit där och konfererat i deras olika lokaler. Man kan också boka glasku... Visa hela »

8 jun 2018

Bra och prisvärd restaurang med personlig service. Har också varit på event på Eatery med magisk utsikt.

8 jun 2018

Vi har anlitat Eatery för catering vid tre tillfällen - vi har ätit brunch vid flera gånger och lunchat där såklart. Alltid jättefin service, himla god mat och vilken miljö. Rekommenderas varmt.