Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Eatery & Lumafabriken

4,3
9 recensioner
Redigera Eatery & Lumafabriken
Eatery & Lumafabriken

Lunchrestaurangen Eatery i Hammarby sjöstad står öppet med café- och restaurangdel för både kontorsfolk och andra hungriga gäster. Konferens- och festvåningen går numera under namnet Lumafabriken och här erbjuder man moderna lokaler i olika storlekar. Från huset har man utsikt över intilliggande Hammarbykanalen.

Se även Eatery Sundbyberg, Eatery Gärdet, van der Nootska Palatset, Eatery Kungsholmen

Användarbilder på Eatery & Lumafabriken Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jan 2020 · Uppdaterad

Stor lunchrestaurang i Luma. Inget extraordinärt men funkar. Lite överdrivet stor lokal så blir ganska stökigt med hög ljudvolym lunchtid.

9 jun 2018

Jag var här och åt lunch först och tyckte mycket om maten och lokalerna. Detta gjorde att vi återkom med en konferens som var super, lokalen helt enastående med magnifik utsikt och otroligt personlig och bra service. Har även varit tillbaka på fest i samma loka... Visa hela »

13 jan 2019

Brunch
Efter att ha läst alla bra recensioner bestämde vi oss för att gå hit. Det vi åt smakade ok men såg halvtrist ut och lite tråkigt att dricka kaffe i pappmugg. Det hade varit bra om alla maträtter, tillbehör och röror hade haft skyltar... Visa hela »

Svar från Eatery & Lumafabriken

Hej Ulrika, stort tack för att du tog dig tid att ge oss feedback. Det betyder mycket för oss och hjälper oss i vår strävan att hela tiden utvecklas. Vi vill gärna gottgöra dig och hoppas du vill komma och ge oss en chans till.
Varma hälsningar Malin på Eatery Luma.

8 jun 2018

Har varit där på både som privatperson på brunch och lunch samt genomfört företagsevents. Genomgående god servis, bra mat och trevlig personal.

8 jun 2018

Mycket bra lunch och fantastiska konferensrum. Bra vegetariskt!

8 jun 2018

Bästa lunchen på södra sidan!
Utsikten från konferensen är oslagbar!

8 jun 2018

Eatery har fantastiskt goda luncher till bra priser (alltid 3 olika rätter + salladsbord) och det finns även ett trevligt café med sallader, wraps e t c. Jag gillar inredningen och jag har även varit där och konfererat i deras olika lokaler. Man kan också boka glasku... Visa hela »

8 jun 2018

Bra och prisvärd restaurang med personlig service. Har också varit på event på Eatery med magisk utsikt.

8 jun 2018

Vi har anlitat Eatery för catering vid tre tillfällen - vi har ätit brunch vid flera gånger och lunchat där såklart. Alltid jättefin service, himla god mat och vilken miljö. Rekommenderas varmt.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.