Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Enzo's Hornstull

3,3 • 10 recensioner
Enzo's Hornstull

Italienska trattorian Enzo's högst upp i Hornhuset i Hornstull kombinerar rustik pizzeria med sportbar på napolitanskt vis. Här får du italienska smaker och de senaste ligamatcherna i en miljö som är upplagd för att umgås i. Baren gästas även av dj:s.

Se även Enzo's Tolv

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Jacob H.

Jag har haft två helt skilda erfarenheter av det här stället. Första gången var maten strålande och personalen väldigt trevlig och hjälpsam, andra gången var maten OK men personalen var direkt otrevlig. Välj deras ostpizza om ni får dit, de... Visa hela »

Kristoffer R.

Bästa sportbaren i stan. Snarare är det en härlig italienare med bra mat som även visar mycket fotboll

Adam L.
Ida A.

Ska man se på fotboll är det till Enzo's man ska! Grymt goda italienska pizzor och charkbrickor. Två negativa saker: 1. ljudvolymen, som är som den är på en sportsbar, så jag hade inte gått till stället om jag vill gå på en mysig int... Visa hela »

Angelica E.

Goda pizzor, bra service...kommer att gå hit fler ggr.

Per K.

Utan konkurrens den matmässigt bästa sportbaren på Södermalm. Till skillnad från många andra sportbarer står maten här på egna ben. Att avnjuta en bra fotbollsmatch och bli serverad tunn prosciutto och knaprig pizza istället för en slafsig... Visa hela »

Mikael

När pizzan kommer in blir jag mer sugen på en trött oleareys-burgare till fotbollen. En extra stjärna får dom för lokalen, synd bara att den inte tas tillvara på bättre.

Devrim K.

Översätt till svenska »

Not your average sports bar! Love to come here with friends and watch football - food is good, go for the pizzas. Service could be a bit more attentive.

Fredrik E.

Ok mat och trevlig personal!

Mattias L.

Jag har aldrig upplevt en så otrevlig service. Jag och mina vänner blev behandlade som luft. Vi ville äta pizza, men ingen ville ta emot beställningen.