Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Fjäderholmarnas Krog

4,3
12 recensioner

Fjäderholmarnas Krog

4,3
12 recensioner
Fjäderholmarnas Krog

Prisbelönta Fjäderholmarnas Krog är en av Stockholms närmaste skärgårdskrogar. Hit gör många en utflykt för att äta svenska klassiker, kika ut över Stockholms inlopp och få en riktig försmak av skärgården. Med båten är man där på 25 minuter. Dagtid har de även Hamnbaren på bryggan.

Användarbilder på Fjäderholmarnas Krog Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Fjäderholmarnas Krog av Erica E.
  • Bild från Fjäderholmarnas Krog av Erica E.
  • Plantburgare – Bild från Fjäderholmarnas Krog av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 jul 2019

UNDERBART! Jag och min kille var så lyckliga efter vi varit där att vi skrev ett långt mejl till personalen och tackade för vår fina upplevelse.

Vi fick en fullträff med härliga Therese som serverade. Vi bad henne sätta ihop meny och dryck. Vi å... Visa hela »

24 aug 2019

Är du i Stockholm under sommarhalvåret (speciellt en varm härlig dag) så åk till Fjäderholmarna för en härlig dag och ät din lunch här hos Fjäderholmarnas Krog!

Det är precis vad du förväntar dig ute på en ö... Visa hela »

1 jun 2016

Hade en fantastisk lunch på Fjäderholmarnas Krog idag. Åt löjrom till förrätt, som var bra så klart. Och hummer till huvudrätt, som var grym! Med riktigt god aioli och smörstekt toast till. Strålande sol, 25 grader och trevlig personal, det blir... Visa hela »

20 aug 2019

Läget ju magiskt för restaurangen. Vatten runt hela restaurangen som plaskar och med världens utsikt. Finns självklart platser både Utomhus och inomhus. Då vi inte hade bokat bord så fick vi bord inne, men bordet var placerat framför dubbeldörr som var... Visa hela »

12 jun 2018

Perfekt när man vill komma iväg från stan. Maten är som man kan förvänta sig på en ö i stockholms skärgård. Åk hit!

14 maj 2020

Håller en väldigt bra nivå och man behöver inte vara rädd att det är en turistfälla. Väldigt vällagad klassisk svensk mat med betoning på fisk och mycket trevlig personal. Mycket kommer gratis av att vara mer eller mindre i skärgården :)

7 aug 2018

Miljön kan knappast bli bättre! Att sitta på uteserveringen en sommardag och se båtarna åka förbi kan inte klås av något! Det känns som om man rest bort, fast man bara är en liten bit från Stockholm. Det friterade getostsalladen är go... Visa hela »

22 apr 2019

Om vädret tillåter så är det en fantastisk ide att ta färjan från skeppsbron eller slussen ut till fjäderholmarna för att avnjuta god mat i skärgårdsmiljö.

Jag har ätit här flera gånger och servicen har varit vä... Visa hela »

1 jun 2016 · Uppdaterad

Jättebra mat, trevlig personal och fantastiskt läge! 👌🏼

13 okt 2017

Fjäderholmarnas krog, en sommarfavorit hos många av Stockholmarna. Härliga fisk- och skaldjursrätter, sill och nykokt färskpotatis. Men. Sommaren är ju inte så lång i Sverige, vintern varar desto längre. Och julbordet på Fjäderholmarnas Krog... Visa hela »

28 jul 2019

Utsikten och maten var fantastisk! Servicen kunde varit bättre :)

5 jan 2017

Översätt till svenska »

Great place in a fabulous location. There are plenty of seats inside and in summer time there is a spacious terrace outside too.
The food is delicious and I would recommend it to anybody.
GL