Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

FLFL Levantine Kitchen

3,6
5 recensioner
FLFL Levantine Kitchen

Stockholms falafelscen har utökats ytterligare och detta tillskott levererar på hög nivå. Falafeln står i centrum och tillverkas färskt från grunden enligt medelhavstradition, men utförliga hummus- och shakshoukaalternativ finns också på menyn. I stilsäker industrimiljö stoltserar detta "self service"-hak med solig uteservering och livemusik på helgerna.

Användarbilder på FLFL Levantine Kitchen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från FLFL Levantine Kitchen av Katarina D.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 nov 2018

Väldigt god falafel! Dessutom är lokalen riktigt snygg och hängvänlig. ta en öl och njut.
Budgetvänligt! Billiga luncher.

24 sep 2016

Lokalen och personalen är väldigt trevliga, men efter att ha blivit bortskämt med Falafelbarens mat tycker jag de har en bit kvar.

28 sep 2015

Riktigt snygg industri-fräck lokal, god mat och generösa portioner. Däremot trots trevlig personal tog det väldigt lång tid att få maten, de var inte tillräckligt snabba att duka och torka av borden och salladsbuffé känns aldrig så där jä... Visa hela »

6 mar 2016

Kanske stans godaste falafel? Tillsammans med snygg lokal, grym personal och en rolig meny får FLFL en stark 4. Gillar att man kan välja om man vill få sin falafel i pita, wrap eller på tallrik, + att vegetarisk är så rätt i tiden.
Extra plus för choc... Visa hela »

2 okt 2015

Fräscht o gott!
Stans bästa Falafel.