Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Fröjdas

4,4
7 recensioner
Fröjdas

På Fröjdas i Hammarby Sjöstad serveras mat med inspiration från världens alla hörn, tillagad på veganska och glutenfria råvaror. Här står omtanke för människan och moder jord i fokus. Inredningen med träd skapar en känsla av att sitta utomhus.

Användarbilder på Fröjdas Visa alla

  • Lägg till bild
  • Vegansk buffé – Bild från Fröjdas av Agnes L.
  • Bild från Fröjdas av Sofia T.
  • Bild från Fröjdas av Sofia T.
  • Bild från Fröjdas av Sofia T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
16 apr 2018

Hammarby Sjöstad förtjänar fler vegovänliga ställen och så kom Fröjdas med just det konceptet och lite till. Fint!

Precis mellan Sickla och Sjöstan Ligger Fröjdas, lite off men ändå smidigt att ta sig till. Åk till Sickla Udde o... Visa hela »

2 dec 2020

+ Gott och trevligt.
- Tar inte kontanter

1 sep 2020

Nu har vi ätit brunchen ett par gånger och det är häftigt vad Fröjdas åstadkommer helt växtbaserat. Vegan fine dining at it best!

18 jul 2019

Vill man gå på en lite finare restaurang och äta glutenfritt och veganskt så är detta ställe perfekt. Lite för dyrt för att gå till ofta, då man behöver många rätter för att bli mätt. Hamburgaren tar du i två tugg... Visa hela »

15 apr 2020

Helt underbart ställe!! Spännande och otroligt god veganmat av högsta klass. Kreativiteten hos kockarna i köket är en fröjd! Vill särskilt tipsa om deras julbord, det är outstanding. Är en fröjd året runt att få njuta av deras mat. Person... Visa hela »

16 mar 2018

Grym restaurang! Alla är välkomna som man är med både barn och hund! Fantastisk inredning och maten var fantastiskt! 5/5 helt klart!!

10 nov 2019

Fantastisk vegansk restaurang. Maten är himmelsk och mysfaktorn hög. Underbart att det finns en restaurang där man kan äta gott och nyttigt även på kvällen. En ställe att besöka många gånger tillsammans med vänner och familj.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.