Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Frick & Son

4,0 • 3 recensioner
Frick & Son

Här kan du hitta såväl hamburgare som svensk husmanskost på närproducerade och utvalda råvaror. Menyn varierar efter säsong och matfilosofin utgår från god djurhållning och minskad antibiotikaanvändning. Restaurangen var tidigare foodtruck under namnet Frick & Hagberg.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 maj 2017

Blev tyvärr besviken. För det första gillade jag inte osten alls. Det var en ton av blue cheese, vilket jag har svårt för. Funderade på om det var bara min burgare, men smakade även mitt sällskaps, som led av samma problem, så kanske är det deras... Visa hela »

26 jan 2018

Översätt till svenska »

It’s 6 o’clock and I just gave away some of my blood. I’m in for some burgers and start googling. I see a place called Frick inch son, “oh what can this be?” I think to myself. The restaurant has only 2/5 in google reviews but the place seems nice so I get on my bike an... Visa hela »

26 jan 2018

Den här restaurangentré fantastisk!!!

Ett underbart litet ställe med fin musik, maten är fantastisk burgaren (el camino) är en av de bästa burgarna i Sverige, men det är ölen som verkligen sparkarna i bollarna. Om gud verkligen finns så ä... Visa hela »