Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Garden Lounge

0,0
0 recensioner
Garden Lounge

Garden Lounge är en restaurang på Lilla Essingen med exotisk inredning och en budgetvänlig meny, som bland annat innehåller grillrätter och meze. Här kan man även beställa hemleverans och catering.

Garden Lounge drivs av Karen Harutyunyan, som haft som mål med restaurangen att skapa en exotisk upplevelse som sticker ut från mängden. Lokalen är inredd som en tropisk strand, med bambuväggar, kulörta lyktor och bilder på palmer i solnedgången. Hit kan man komma för att äta maträtter från Mellanöstern och röka vattenpipa eller ta något att dricka på den uppvärmda terrassen.

Menyn är full av rätter som exempelvis grillat kött, kebabspett, hamburgare och medelhavsinspirerade sallader. Det finns även en mängd kalla och varma meze att välja bland, allt från tzatziki till vinbladsdolmar, tabbouleh, hummus, piroger, halloumi och falafel. Den som vill ha lite av varje kan beställa en hel platå för två personer. Utöver maten erbjuds även olika milkshakes, smoothies och andra drycker samt maffiga desserter.

Restaurangen erbjuder catering för alla typer av tillfällen, både privata tillställningar och företagsevent.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Garden Lounge!

Användarbilder på Garden Lounge

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild